Pintaremonttia, siivousta ja sisustusta

Viimeisestä blogin kirjoittamisesta on kulunut vuosi. Tuona aikana olen ahkerasti opiskellut ja vapaa-aika on jäänyt vähemmälle. Toisaalta myös pitkien lomien saapuessa lähdemme aina mökille, joten kodin remontit ovat olleet hiukan huonommalla. Jotakin uudistusta olen tehnyt, mutta sellainen kokonaisuuden hallinta on jäänyt huonommalle. Tuona kahtena vuotena, jona opiskelin ostin kyllä tori.fi paljonkin tavaroita ja huomasinkin nyt tavaroita yhdisteltäessä, että tyylini on totaalisesti muuttunut. Ennen tykkäsin enemmän väreistä, modernista tyylistä ja trendi jutuista, nyt ehkä enemmänkin etsin sellaista tyyliä, jota ei tarvitse päivittää niin useasti. Toki nyt uusien opintoni alkaessa minulla vierähtää taas vuosi niin, että en välttämättä kerkeä kovasti sisustaa. 🙂 Joten tämä sisustusmaun muuttuminen on siis hyvä juttu!

Ennen lomaamme saimme tietää, että koiramme odottaa pentuja. Mökille lähtö jouduttiin siis peruuttamaan, koska laskettuaika oli silloin.

Joskus vain tuntuu siltä, että asiat on tarkoitettu niin tapahtuviksi. Nyt, kun olemme olleet kesäloman kotona. Olemme raivanneet varastoja ja tehneet kodistamme helpomman elää. Helpompana elämisenä tarkoitan sitä, että asioille on oma paikkansa, mikään ei repsota ja kaikki toimivat niin, kuin pitääkin. Olen tutustunut Konmaritukseen ja mielestäni siinä on kivoja juttuja, joita voi toteuttaa kodissa. Kodin siivouksella ja järjestyksellä saa paljon aikaiseksi. 🙂

Eteisen päivittäminen alkoi uudella tapetin valinnalla. Entinen tapetti oli Cole & Son Woods musta/ valkoisella pohjalla. Se ei oikein toiminut eteisessä, koska kotonamme asustaa neljä koiraa. Tarvitsin tapetin, joka on tumma sävyinen. Löysin torin kautta erään myyjän, joka myi viittä rullaa tapettia. Tapetti oli niin kaunista, että päätin ostaa ne kaikki ja tapetoida myös vierashuoneen uudelleen.

Yksi ongelma oli meidän lähes kaksivuotta sitten ostettu peilikaappi. Se oli hajoamispisteessä, vaikka olimme sitä ihan normaalisti käyttäneet peilikaappia. Niinpä kirotessani lastulevyn johonkin, päätin ostaa jotakin todella vanhaa ja kestävää. 😊

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Eteiseen halusin näyttävän peilin. En kuitenkaan tavanomaista vain sellaisen, josta itse saan VAU efektin. Tämän peilin löysin etsittyäni jonkin aikaa. Onneksi joku ei ollut hakenut peiliä, vaikka olikin luvannut. Minun onneni!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vierashuonetta minun ei pitänyt remontoida ollenkaan. Koska tapettia myytiin viisi rullaa oli minun pakko ostaa kaikki rullat. Toisaalta tykkäsin tapetissa olevan ohdakkeen sävystä ja se sointuikin hyvin sängynpäädyn kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Lisäksi uudistimme hiukan pukuhuonetta maalaamalla yhden seinän tummanharmaaksi ja ostamalla pehmustetun penkin ja peilin. Lisäksi otimme vanhan kylpyammeen pois ja laitoimme tilalle suihkukaapin. Mies teki vielä pesukoneen ja kuivausrummunpäälle tason, joten pyykkien käsittely on helpompaa. Arvatkaa vaan, onko nämä työt odottaneet pari vuotta? 🙂

koti sisustus kirppisloydot remontointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *