Mitä tehdä, jos huomaat muistuttavasi Bilettäjää?

2.png

http://www.front-walk.com
Pidä seksipaasto. Jos saldosi on alkanut kasvaa nopeammin kuin ikäsi ja löydät itsesi tuon tuosta uuden miehen sängystä, kannattaa aluksi luopua seksistä kokonaan vähintään kuukaudeksi. Paasto voi muuttaa suhtautumistasi.
”Voit kutsua minut syömään”. Muista nämä sanat, kun mies haluaa jatkaa bileistä ”jonnekin muualle”. Voit yllättyä, miten monet miehet luopuvat yhteydenpidosta sen jälkeen.
Tsekkaa ystävättäret kriittisesti. On varsin epätodennäköistä, että sinusta tulee menestyvä, kaunis ja houkutteleva, jos parhaat kaverisi ovat depressiivisiä, tasapainottomia ja huonosti pärjääviä. Muutut pikemminkin heidän kaltaisekseen, joten valitse lähipiiri tarkemmalla seulalla!

Miten toimia, jos muistutat liikaa Bilettäjää. Konkreettisia ja testattuja ohjeita löydät teoksen Seksiä, viiniä ja koiraskoiria luvusta 2.2 Käytännön neuvoja Bilettäjälle…Villu

suhteet rakkaus seksi ystavat-ja-perhe
Kommentit (2)
 1. Jos saldosi on alkanut kasvaa nopeammin kuin ikäsi ja löydät itsesi tuon tuosta uuden miehen sängystä, kannattaa aluksi luopua seksistä kokonaan vähintään kuukaudeksi.”

  Miksi? Mitä vikaa on bilettäjässä? Eikö bilettäjä voi olla menestyvä, kaunis ja houkutteleva? Vai onko tämä mahdollista vain, jos bilettäjä on menestyvä, komea ja houkutteleva? 

  1. Anna Blue Eyes
   2.12.2013, 18:13

   Minun huomion vei myös lause ”Jos saldosi on alkanut kasvaa nopeammin kuin ikäsi..”
   Niin, että joko ei ollenkaan tai kerran vuodessa on sitten ainoat vaihtoehdot 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *