tervetuloa huhtikuu

Instagramissa olen seuraillut ihmisten maaliskuun ihanimpia ja aloin sen myötä miettiä meidän maaliskuuta.

Maaliskuu oli samaan aikaan todella aktiivinen ja ihana, mutta toisaalta myös sairastelusta johtuen hyvinkin pysähtynyt ja turhauttava. Päällimmäisenä fiiliksenä tällä hetkellä kuitenkin on aurinkoinen ja täynnä energiaa oleva fiilis, joten plussan puolelle selvästi jäätiin.

Maaliskuussa ihanimpia juttuja oli selvästi kaikkien mahtavien tyyppien näkeminen. Meillä kävi paljon vieraita, niin sukulaisia kuin ystäviäkin. Leivoin maaliskuun aikana valtavan kasan sämpylöitä, laskiaispullapitkon, tämän viikonlopun mutakakun ja vielä vähän lisää sämpylöitä. Oli brunssia, eväsretkeä ja vuoden ensimmäiset terassikahvit. Kävin yksin Helsingissä ja sain päivän olla vain minä, enkä ”vain” äiti. Kotona tuli maalattua seinä, ostettua uusi sängynrunko, alettu rakentaa terassille pientä kesäkeidasta ja istutettua narsissit ulko-oven pieleen. Tutustuin vähän paremmin naapureihin ja meidän naapuruston äitiyslomalaisten sekä hoitovapaalla olevien whatsapp-ryhmän kautta ollaan kakkuiltu porukalla, mikä oli ihan huippua.

Meidän taapero on reipastunut hirmuisesti ulkona liikkujana sekä vieraampienkin ihmisten kanssa ollessa. Hän on myös oppinut vastailemaan kysymyksiin nyökkäämällä tai pudistelemalla päätä ja yhtäkkiä meidän välinen kommunikaatio on ihan uudella tavalla palkitsevaa. Sitä paitsi pieni on ihan maailman söpöin, kun häneltä ruoan jälkeen kysyy ”haluatko Herra Hakkarais -pastillin?” ja hän alkaa kovalla vauhdilla nyökyttää ja hokea ”jo jo joo!”. Tänään aamulla käytiin Myllyssä ja Ikeassa kääntymässä – typykkä käveli käsi kädessäni pitkin ostoskeskusta ja vilkutteli häntä hymyillen katsoville ihmisille (haettiin apteekista aftamedia ja panadolia, hellurei poskihampaat!).

Huhtikuulta toivon ja odotan

+ pihatöiden etenemistä

+ terassin kuntoon laittamista ja enemmän käyttöönottoa (eli lämpeneviä kelejä!)

+ tulevia työvuoroja ja niiden myötä myös vähän enemmän tuloja

+ makuuhuoneen valmiiksi saamista

+ pyöräilyä ja retkeilyä taaperon kanssa

+ haaveissa oman urheilun aloittaminen: tuo aurinkoinen keli suorastaan huutaa lähtemään juoksulenkille!

+ pääsiäisviikonloppua siskon ja tämän miehen kanssa

+ ihan vaan sitä tavallista arkea perheenä!

Ihanaa h u h t i k u u t a!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *