10 parisuhdevinkkiä tosiarkeen

  1. Älä KOSKAAN katso yhdessä aloitettua tv-sarjaa yksin eteenpäin.
  2. Jos teet leivän, tee puolisollesikin.
  3. Anna yöllä herätessäsi suukko. Silloinkin, kun toinen nukkuu niin sikeästi, että tiedät, ettei hän herää pusuun.
  4. Jos puolisollasi on himo (kenellä ei olisi?) puristella finnejä, tarjoa mehevintä näppylää hänelle puristettavaksi. Pure love! Tai siis ei ehkä pure, mutta rakkautta.
  5. Älä ärhentele liian usein, jottei se menetä tehoaan. Harvakseltaan tehty draama sen sijaa puhdistaa ilmaa ja herättelee, jos arjesta alkaa tulla liian uneliasta.
  6. Leikkaa varpaankynnet vessassa, sulje kaappien ovet, lataa kahvinkeitin valmiiksi jo illalla ja imuroi joskus ihan yllätykseksi.
  7. Sen sijaa, jos kumppani valittaa hammastahnatuubien puristelusuunnista tai wc-paperin kulkusuunnasta, mieti, olisiko taustalla jokin oikea ongelma, mistä pitäisi puhua. Kysy, mistä kenkä puristaa oikeasti.
  8. Anna kehut kehuina ja moitteet moitteina. Kehu menettää merkityksensä, jos sen perään iskee mutta-sanan. ”Ihana, kun olit käynyt jo kaupassa.” Piste. Eikä mitään: ”mutta olisi noi tiskitkin toki voinut laittaa.”
  9. Heitä kohteliaisuus. Mitä yksityiskohtaisempi tai hassumpi, sen parempi. Älä kuitenkaan feikkaa! Teennäinen kehu haisee. 
  10. Yritä joka päivä olla parempi kumppani puolisollesi kuin hän on sinulle. Jos olet yleensä se huonompi osapuoli, tee jotain! Muuta asennettasi, tapojasi ja unohda selitykset. Pyydä anteeksi ja toimi toisin. Jos olet vuodesta toiseen se kirkkaasti parempi osapuoli, puhu tunteistasi, kerro selkeitä toiveitasi ja anna aikaa. Jos sama homma kuitenkin jatkuu, mieti, onko tämä suhde se, johon haluat jäädä. 

-Karoliina-

Kuva: Johanna Alanko 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Wau toi kuvitus kuva! Katsoin enemmänkin noita Johanna alangon töitä, upeita! Nyt alko kiinnostaa mistä hänen töitään vois ostaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

En tiedä mistä voi ostaa, mutta kuulemma maksavat vain 10€! ;)

Karoliina Pentikäinen

Heippa!Voitko kertoa, torjuinko kenties sinun työsi vai mistä kenties kiikastaa?Olet nimittäin tehnyt "tietosi" nyt useaan otteeseen tänne näkyväksi, joten olisi kiva tietää, miten toivot, että etenemme/etenen tässä keississä?

Voit myös laittaa mulle sähköpostia, koska osoitehan sulla jo tiettävästi onkin! Kivempihenkistä tiistaita ja iloa taiteiluun :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

No kylläpä ne jotkut jaksaa v...lla... kateutra varmaan. Onhan tälläkin postauksella kymmeniä tuhansia lukojoita varmaankin joten nimi tulee kyllä tutuksi. Taiteilijalke erinomainen tilaisuus tulla nähdyksi. Vastaava mainos tällä näkyvyydellä olisi hinnoissaan! Hieno juttu että näinkin on mahdollista tuoda lahjakkuuttaan esiin.

Elsak (Ei varmistettu)

Moikka. Tuolla aiemmassa jutussa, missä etsit kuvittajaa on kommenteissa mielenkiintoista tietoa kuvittajan palkkauksesta, johon nämäkin 10 e kommentit toki liittyvät. Olisi kiva kuulla selvennystä onko kyseessä väärinkäsitys, vai mikä on mielipiteesi kun useampi luovan alan työntekijä siellä kommenteissa kyseenalaistaa tämänkaltaisen (?) palkkauksen riittävyyttä ja sitä miten se vaikuttaa alaan itsessään. :) Kiitos kivasta blogista, ja siitä että vastailet kommentteihin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hupsista! Ei tuota ollut mitenkään riehumiseksi tarkoitettu. Enemmänkin naljailin asiasta aiemmin kommenttiboksissa käytyä keskustelua. En ole lähettänyt kuviani sinulle, enkä edes oleta 10€ palkkatarjouksesi pitävän paikkaansa. Takoitus oli vain heittää vitsi, joka taisikin pahoittaa mielesi vaikkei ollut tarkoitus. Joten sähköposteille ei liene tarvetta, ainakaan minun puoleltani. :) Mukavaa viikon jatkoa kuitenkin!

Karoliina Pentikäinen

Tuossa kuvan alla on linkki Johannan instaan. Laitapa sitä kautta viestiä, niin hän osaa paremmin kertoa, miten minkäkinlaisia teoksia voi ostaa :) 

Urbaani Isä (Ei varmistettu) https://urbaaniisa.blogspot.fi/

Heh, hyvä lista! Kohdat 1, 2 ja 4 osui erityisesti!

Karoliina Pentikäinen

Hah :D Elämän isot, pienet asiat! 

CCNoora (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Juuri viime viikolla kävimme keskustelua kohdasta nro 1 mieheni kanssa, kun toinen sairasti kotona ja Crownin katsominen ajan kuluksi olisi kuulemma houkutellut kovasti.. :D

Karoliina Pentikäinen

Kerroinko sulle, kun A oli katsomassa salaa SILTAAA, kun mä nukahdin yhtenä iltana aikaisin?!? #virhe

Aveem (Ei varmistettu) http://aveem.net

Täällä odotetaan tulevaisuuden uutta rakkautta, jonka kanssa voisi soveltaa näitä vinkkejä. Edellisessä suhteessa ei onnistunut :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ykkönen on tärkeä. Elämän tärkein asia. Jos sen mokaa, anteeksianto on todella tiukassa :)

emmms (Ei varmistettu)

Hauska lista! Erityisesti eka kohta on tärkeä. Sen sijaan olen omalle miehelle opettanut, ettei vahingossakaan herätä minua keskellä yötä. Tulen siitä tosi koukkuiseksi kun en saa enää unta.

PilviCloud
Pilvi Daily

Sana "tosiarki" nauratti!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.