5-vuotiaan suosikkivaatteet - OOTD Kids

Niin kauan kun vaan Vimma on lettikuosiaan tehnyt, on se ollut yksi F:n suosikeista. Ja jos oikein lasken, on päällä olevat lettiläiset jo viidettä kokoa, jota meillä Vimmoja on ollut.  Onpa ihanaa, että kerrankin F:n ja mun maut kohtaavat.

Kun kysyn F:ltä, miksi nämä ovat niin kivat vaatteet, vastaus oli selkeä: "Koska nää on niin kauniit". Uskon tosin, että myös vaatteiden mukavuudella on oma osansa, vaikkei F osaakaan sitä sanottaa. Minusta on esimerkiksi ihanaa, että Vimmoissa - kuten muissakin kotimaassa suunnitelluissa merkeissä - leggareiden vyötärö on tarpeeksi korkea. On karmeaa, kun lasten leikkiessä lattialla monen merkin pöksyissä peppu vilkkaa.

Onko teillä jälkikasvun kanssa jokin yhteinen vaate- tai kuosifanitus?

-Karoliina-

pipo, Makia // tunika ja leggarit, Vimma (saatu) // kengät, H&M

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

120 :)

Alli (Ei varmistettu)

Meidän eskarilainen on henkeen ja vereen leggarinaisia. Eipä siinä, niin on äitikin. :D Yhteisiä suosikkeja on Papu ja Marimekko, Mainio toimii myös. Ei voi siis valittaa myöskään. ;)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Leggarit on niin kätevät, kun mahtuvat ilman myttyjä haalarin tai ulkohousujen alle!

Sanni (Ei varmistettu)

Hei! Tämä vimma on minulle uusi tuttavuus ja kokoa lapselleni mietin, kun hän normaalisti käyttää kokoa 116 ja sitä ei taida juuri vimmalta löytyä. F on aikalailla varmaan oman tyttöni kokoa, mietin että mikäköhän koko teillä on noissa Vimman vaatteissa?

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.