Aika usein

Aika usein on kiire. Aika laukkaa eteenpäin, kellon viisarit juoksevat huimaa tahtia ja siinä sitten yrittää vain räpiköidä ajassa. Ei se ole vain lattea sanonta, että aika kiitää. Ei se ainoastaan kiidä. Se suihkii salakavalalla valonnopeudella ja sen tahdissa tuntuu joskus olevan mahdotonta pysyä.

Joskus olisi ihanaa pysäyttää aika. Unohtaa minuuttiviisari, hylätä päivärytmi ja vain lipua ajattomassa ajassa. Tarttua hetkeen, elää siinä ja unohtaa, että edessä on aika jos toinenkin.Tai siis toivottavasti on. ​

Toisaalta. Ilman tietoa siitä, että aika kulkee eteenpäin, olisi joskus mahdoton olla.  Koska mikä onni onkaan, että ajat vaihtuvat. Aika tuo kokemusta, unohdusta ja joskus jopa viisautta. Viisautta nähdä, mikä aika olikaan hyväksi ja mistä ajasta pitää päästää pois​. Tietoa siitä, että on aikoja ja sitten aikoja. Miten armollista, aika.

Ja jos ajankulun haluaa nähdä. Ihan konkreettisesti kokea. Katso lasta. Kuuntele samalla rannekellon tikittävää ääntä, omia kasvon uurteitaan - itkusta tulleita ja naurussa muokkaantuneita - ja huomaa, että ajan kulun ja elämän tärkein tehtävä on löytää se hetki ajasta, josta ei koskaan halua päästää irti. 

-Karoliina-

​// ​Daniel Wellington tarjoaa jokaiselle, joka tilaa Dapper-rannekellon ennen isänpäivää, nahkaisen vaihtorannekkeen kaupan päälle.

Koodilla KAROLIINA saa koko ostoksesta lisäksi -15%** // 

 

*Kuvan kellot ja korut saatu. Ei sisällä affilinkkejä. 

​** voimassa 16.1.2017 asti 

Kommentit

Ökkönen (Ei varmistettu)

Tarjous meni jo ;)
*16.1.2016

Karoliina Pentikäinen

Kiitos :) Moka korjattu! 

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.