Aikuisten villahousut. Uhanaa!

Voih!
Aamulla paleli. Päivän kuluessa paleli enemmän. Jopa MINÄ jouduin laittamaan sukat kesken työpäivän jalkaan, vaikken lähes koskaan pidä sukkia. Ainakaan sisällä. Ja ulkonakin yleensä - jos kumisaapaskäyttöä ei lasketa - siinä miinus kympin korvilla vasta.

Talven kolkutellessa pukeutumusprioriteettini kärjessä komeilee lämpö. Ja niinpä vaan kaapista kaivellaan ne hyvin palvelleet lämmönlähteet.

Karvavuoriset nahkarukkaset, check (Tiger). Megaparka, check (Makia). Villapipoja parikin erilaista, check (Villawool). Lämpökengät, check (Crocs). Villapöksyt,che...Ei kun siis työn alla.

Olen haaveillut villapököistä jo monta talvea. Jotenkin en ole saanut vain hommattu sellaisia. Käytän varsinkin talvella paljon hameita ja mekkoja, joten mikä olisikaan kätevämpä, kuin sujauttaa villikset sukkisten päälle ulos lähtiessä. Niin ja kaipa pöksyjä voisi pitää ihan leggareinakin paidan kanssa (nyt meidän äiti kyllä nauraa).

Juuri pahimpaan villahousuhimoon se sitten aamulla töissä iski: Iris-kamuni nimittäin tepasteli työhuoneeseen  Uhanan ihanat villahousut jalassaan. Voih! Iiks! Kade! Himo pöksyihin kasvoi entisestään.

Nyt kysymys kuuluukiin, onko edessä säästä vai satsaa -viikot? H&M:ltä "villa"pöksyt, eli tekokuituneulepökät saisi alta kolmen kympin, Uhanan aidot villahousut kustantaisivat 150e. Tosin kotimaista käsityötä olisi ihana tukea, ja villa on villa, suomalainen suomalainen. Pohdintaa,pohdintaa...

Kumman puoleen te kallistuisitte? Hintaero kun on sen huimat 130e. Onko muilla kokemusta Uhanista tai Henkkamaukoista?

H&M: Neulelegginsit. Viskoosia, angoraa, puuvilla, polyamidia. 24.95e   Uhana Design: Neulelegginsit. 100% merinovillaa. 149e

Kivaa keskiviikkoa! Miten nämä viikot menevät tätä tahtia..

-Karkki-

Kuva: H&M ja Uhana Design/ Jonna Hietala

 

Kommentit

Perttiina Perusopiskelija (Ei varmistettu)

Jos minulla olisi joskus edes mahdollisuus HARKITA ostavani vaatekappaleen, MINKÄ VAIN VAATEKAPPALEEN, 150e, olisin jossain taivaissa. Utopiassa.

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Kiitos tästä tiedosta. Villapöksykuume kasvaa :)

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Ihana ja naiselliset. Tosin puikot ei pysy käsissä. Yhtään :D Todisteena se, kun yläkoulussa piti kutoa villasukat. Tuli pipo!

Karkki (Ei varmistettu)

AnneH: Olet varmastikin oikeassa! Joskus tosin jotkin Henkkamaukatkin ovat yllättäneet positiivisesti. Harmi vaan, ettei halpiksen laadusta KOSKAAN tiedän etukäteen (tosin sama on minun mielestäni usein joillain "laatu"merkeilläkin nykyisin....

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Arvaas mitä? Tilasin ne perjantaina :D

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Nuo ovatkin jo edullisemmat! Kiitos vinkistä, Päärynä!

Karkki (Ei varmistettu)

No joo! Kyllä tämä näin työssäkäyvänäkin vaatisi säästötoimenpiteitä. Jos muistan oikein, ekoina opiskeluvuosinani, ku en käynyt samalla töissä, vuokran jälkeen koko kuun muihin laskuihin, sekä ruoka-, hankinta- ja tapahtumakuluihin oli se 150e.

Ajattelen kuitenkin myös niin, että jos tiedän jonkin tuotteen/vaatteen kestävän vuosia, maksaa se itsensä usein takaisin: ei tule ostettua montaa "ihan kivaa", joka sekään ei ole pitkällä aikavälillä halpaa.

AnneH. (Ei varmistettu)

Jos lämpöä haluat, niin ei noita HM:n sekoitemateriaalin pökiä kannata ajatella. Ne menee huonoksi kyukauden käytön jälkeen.

Jenni (Ei varmistettu)

Jos on vähänkään kutomistaitoinen, niin tällä ohjeella saisi itsekin tehtyä. Tein hiljattain itselleni ja on todella istuvat ja hyvät! Vyötäröosaa tosin ei kannata tehdä läheskään noin pitkäksi. Itse tein ohjeen mukaan ja housut peittävät tissitkin :D
http://karvapalloja.vuodatus.net/lue/2009/10/aikuisten-villahousut

maria (Ei varmistettu)

Noissa henkkamaukan pöksyissä ei ole pätkääkään villaa. En ostaisi. Itselläni haaveena alpakkavillahousut... pitää säästää. Paitsi jos nyt sitten neuloisi, kuten Jenni ehdotti. Olisi sitten parin vuoden päästä kivat housut.

Päärynä (Ei varmistettu)

Minä olen toivonut joulupukilta kotimaisen Kainon 100% merinovillalegginsit, jotka on valmistettu Suomessa. Maksavat 86 euroa. Ainakin Helsingissä niitä myy Paloni.

Tavallinen Nainen (Ei varmistettu) http://tavallinennainen.wordpress.com/
Hellu äippä (Ei varmistettu)

http://yle.fi/uutiset/ruotsalaiset_vaateketjut_luopuvat_angoravillasta_koska_kaniineja_raakataan/6957646

Juurikin näin tämän ja en kyllä enää katsokaan näiden angoraa sisältävien vaatteiden perään :(

Veema (Ei varmistettu)

Mulla on noi Uhanan leggarit ja täytyy sanoa, että ne on aivan ihanat! Lämpimät, uskomattoman imartelevat vartalolle (joka ei ole mikään missin vartalo) ja myös hirmuisen uhanat iholla. Lisäksi tosissaan laatu on omaa luokkaansa. Tietysti kirpaisi hieman, mutta ajattelin juurikin niin, että ne tulee oleen pitkäikäiset. Säästin siis hieman ja lisäksi olen muuten ostolakossa :)

Lintunen (Ei varmistettu)

Lindexistä saa mustia ja harmaita merinovillaleggingsejä 30€ hintaan, ei vedä ulkonäöllisesti vertoja Uhanan leggareille, mutta ovat lämpimät ja 120€ halvemmat. ;)

Kommentoi