Asuntomyyntipuuhia

Näillä olkaarin ikkunastamme näkyvillä maisemilla: Morjesta!

Kerroin teille viime kuussa, että olemme myymässä asuntoamme Lahdessa. Ensin koitimme myydä itse, mutta kuten Eepi sanoin: "eihän kukaan osta asuntoa 15-vuotiaannäköiseltä tytöltä". Näytöillä kävi hyvin väkeä, mutta kun rahasta piti alkaa puhumaan, olimme siihen Eepin kanssa liian ujoja. Huomaa, ettemme ole bisneshenkisiä :)

Niinpä päätimme lopulta ottaa välittäjän. Nyt asunto on uudella hinnalla ja myyjällä myynnissä. Luulisi, että täysin rempattu asunto, jonka näköpiirissäkään ei näy mitään kalliita saneerauksia, menisi tällä hinnalla nyt kaupaksi. Itse ainakin kartan sellaisia kohteita, jonka edessä häämöttä putkirempat ja muut isot projektit. Niin ja onhan käytännön asiatkin nyt ihan varmasti hyvissä käsissä, kun takana häärii välittäjäammattilainen.

En ole vielä uskaltanut alkaa fiilistelemään muuttoamme. Jotenkin tuntuu sille, että tämä vanhan asunnon keissi pitää saada ensin päätökseen. Hengen hätähän tässä myynnissä ei onneksi vielä ole, mutta olisi kiva päästä jo miettimään uusia tuulia. Niin ja tyhjentämään kaappeja! Tavaraahan menee uuteen kotiin, kirppikselle, sukulaisille ja kamuille. Olen aika täpinöissäni, että nyt on hyvä tilaisuus karsia kaikki turha roina. Uuteen kotiin ei tule nimittäin mahtumaan puoliakaan tästä tavaramäärästä.

Arvaattekos, minne olemme muuttamassa? Niin ja millaiseen kotiin?

-Karkki-

Kuvat:
Karkki
Timo Kanervo

Kommentit

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Sointu: Voi kun kiva kuulla!!
Perustiedot: 100 neliötä, Jalkaranta. 196 000e on pyynti :) Klikkaa tämän postauksen alusta sinistä kohtaa "myymme asuntoa Lahdesta", niin pääset Oikotien ja välittäjämme sivuille. Voit myös laittaa sähköpostiviestin minulle, niin hoidetaan asiaa eteenpäin! Virallinen näyttä on maanantaina, mutta on tänne tulossa ihmisiä jo etukäteenkin kurkkimaan.
karoliina.k.sallinen@gmail.com

Maria (Ei varmistettu)

Villi veikkaus: Muutatte Tampereelle johonkin vanhaan puutaloon

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Siiri! Arvaus osui oikeaan :) Hmm. Syitä on monia, vaikka totta on se, että Lahdessakin moni asia on ollut aivan ihanasti!! Muuton syistä ja muutosta tulen postaamaan kesämmällä varmaan kyllästymiseen asti.
Totta on myös se, että rakastan nykyistä kotiamme. Ja siitä on aika vaikea jopa luopua, koska teimme(lue: teetimme!) toissa kesänä tänne remontin ajatuksella "loppuelämäksi asunto". Noh: Elämä vie, ja tällä kertaa näin :)

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Reetta. Hinnat ovat taivaissa :/

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Kuulostaapa ihanalle!! Mutta ei ollut oikea vastaus :)

reetta (Ei varmistettu)

moikka ja kivannäköinen koti teillä:)
te varmaan muutatte helsinkiin,niinkuin suurin osa muuttajista. Helsingin asuntojen hinnat on ainakin ihan törkeät :(
onnea uuden kodin etsintään!

siiri (Ei varmistettu)

muutatte Helsinkiin kerrostaloon, mutta miksi? tosi tosi kaunis tuo teidän nykyinen kotinne! :)

sointu hopia (Ei varmistettu)

Missäs ja minkäkokoinen kämppä on? paljonko sillä on hintaa? Olisin kiinnostunut!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.