Biksukausi korkataan hottisuikkareissa

Moikkis!

Muistatte ehkä viime keväältä sen, kun Lindex lanseerasi Very Victoria Silvstedt -alusvaatemalliston. Tuotteet saivat sen verran hyvän vastaanoton, että tänä keväänä meitä hemmotellaan Very Victoria Silvdtedt by MarieMeili Swimwear -uima-asumallistolla.

Uima-asumallisto sisältää yksitoista värikästä bikinimallia, joiden inspiraatio on haettu Victorian hohdokkaasta elämästä ja suosikkirannoista Monacossa, Ibizalla, Marbellassa ja Tahitilla. Mallisto on todella naisellinen ja materiaalit yleellisiä, joten ehkä aivan pitkille uimalenkeille en näitä pukisi :) Ihanalle rannalle ja pieneen polskutteluun kylläkin!

Vaikka mallisto onkin mielestäni kaunis, ihan vähän ihmettelen Victorian ottamista linjaston keulahahmoksi. Jotenkin Lindex edustaa minulle sellaista jalatmaassavaateketjua, ja ehkä nämä kuvat eivät aivan hengi peruspirkon uiskenteluretken tunnelmaa ;)

Joka tapapauksessa: Very Victoria Silvstedt by MarieMeili Swimwear -uima-asumallisto tulee myyntiin osoitteeseen lindex.com. Ensimmäisiä tuotteita voi bongata jo viikolla 6, täydennystä verkoon lävähtää viikolla 11. Tuotteiden hinnat pyörivät siinä 22,90–34,90 € tietämillä.

Oma Lindex-uikkarisuosikkini muutaman Victoria-biksun lisäksi löytyy tästä söpöstä kombosta. Röyhelöyläosa ja kukkapöksyt tulevat niin ikään myyntiin Lindexille kevään aikana.

Kyllä se kesä ja rantsukeli sieltä kohta jo tulee, jes!

-Karkki-

Kuvat: Lindex

P.S. Lindex lanseeraa keväällä muuten vielä ainakin yhden toisenkin uuden tuotelinjan. Pysykääpä kanavalla, niin kuulette, mitä mahtavaa on luvassa...

Kommentit

lollero (Ei varmistettu)

Alla oleva kannattaa ehkä vielä oikolukea :)

"Kuvien luvaton kopionti ja käyttö ilman lupaan tekijänoikeisulain vastaista."

Karkki (Ei varmistettu)

Ei oo totta :D Kylläpä on tullut lapsus jos toinenkin!

mau (Ei varmistettu)

Onpas kyllä aivan järkyttävän photoshopattu malli!

Karkki (Ei varmistettu)

Ja kyllä ehkä veitselläkin on ollut asiaa jo ennen photoshoppausta ;)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.