Eteinen uudistui. TAAS!Meidän eteisemme on paikka, jossa "sisustus" vaihtuu kaikkein tiheimmin. Sisustus siksi lainausmerkeissä, koska eihän tässä tilassa olla menty nyt kauneus edellä. Lapsiperhearjessa eteinen on niin olennainen paikka, että yritän saada sitä koko ajan paremmin toimivan.

Viimeisimmän eteispäivitykseni jälkeen (sen kuvat ja tekstin voi kurkata täältä), olemme ehtineet tehdä jo pari muutosta.

Ikean raitamatto vaihtoi kesällä paikakseen olkkarin, ja eteiseen taas ostettiin Etolasta metritavaramatto, joka leikattiin oikeaan muotoon ja kokoonsa. Minusta eteiseen tuli yhden yhtenäisen maton kanssa paljon enemmän ryhtiä ja toimivuutta. Eipähän tarvitse koko ajan siirrellä rullautuvaa villamattoa ja yksittäisiä kynnysmattoja oikeille paikoilleen.

Toinen ongelma eteisessämme oli F:n vaatteiden säilytys. Kyllähän F:n haalarit ja takit tuohon meidän peiliovelliseen kaappiimme mahtuvat, mutta vaan kun hän ei itse yllä sieltä niitä ottamaan tai sinne niitä ripustamaan.

Kasvatuksellisestikin eteisemme on ollut huono, kun F on aina jättänyt omat takkinsa eteisen lattialle lojumaan. Asusteet ja kengät hän saa onneksi vietyä paikalleen, mutta kyllä takitkin pitäisi minusta itse jo voida ripustaa.

Niinpä päätin, että vanha Tigeristä ostettu pallonaulakko sai väistyä uuden, matalammalle ripustettavan Ikean PS-malliston naulakon tieltä. Kauan kyllä harkitsin, että olisimme ostaneet tilaan juuri oikean mittaisen Nomess Copenhagenin So Hook -naulakon, mutta 110euron hintaero pisti valitsemaan Ikean kauniin, mutta hieman liian lyhyen naulakon.

Naulakon ripustuskorkeus mitattiin niin, että F ylttää siihen itse, mutta etteivät haalarin lahkeet roiku pitkin maata. Naulakon ja lattian väisen seinän "tapetoin" Köpiksestä ostamallani kaktuskontaktimuovilla, ja naulakon yläpuolelle puolestaan läväytin kaapista löytämäni vanhat kortit ja F:n 3-vuotiaana piirtämän Arielin.

Etolan matto oli aika kallis (noin 70euroa), mutta naulakkonurkkauksen hinnaksi muuten tuli alle 15euroa. Kisko maksoi nimittäin 5 euroa, nupit 5 euroa, peili/kaksoisnuppi oli vanha ja kontaktimuovikin vain muutaman euron. Ei tullut designea, mutta ihan kelpoa minusta silti.

Nyt kun vielä saisimme jonkin fiksun vaaterekin tuohon liian ison Ikean rekin tilalle. Hayn Loop olisi haaveissa, mutta jää varmaankin taas hintansa puolesta hankkimatta. Kuten jo kerroin, kuolaan myös Hobbarin paperikuvastossa ollutta rekkiä, mutta sekin on ilmeisesti jo loppuunmyyty. Katosta roikkuva harjanvarsinaulakko olisi myös ihana, mutta eipä sellainen painoa pitelevä kepukka taida pysyä kiinni meidän levykatossa. Vinkkejä otetaan siis todella vastaan :)

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

LauraK (Ei varmistettu)

Mistä nuo ovessa olevat viikonpäiväliitutaulut on ostettu? :)

Nyyti (Ei varmistettu)

Kivan näkönen eteinen, mutta vielä voisi saada lisää ryhtiä ja selkeyttä sillä, että henkarit olisi samanlaiset ja saman väriset keskenään.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Totta!!

Sonja (Ei varmistettu)

Ihanan söpö eteinen! :) Maton vaihtaminen on erittäin onnistunut ratkaisu ja tuo todellakin ryhtiä pieneen tilaan (kun vertaa edelliseen sisustusratkaisuun). Haluaisin myös tietää mistä nuo viikonpäiväliitutaulut on ostettu? Todella kiva yksityiskohta!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Voi kun ihana!!! Harmi, että liian leveä tuohon meidän pieneen eteiseemme!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Granitista.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Granitista :)

Suski (Ei varmistettu)

Moi!
Satuin huomaamaan Finnish design shopin Facebook-päivityksestä juuri, että heillä on huomenna ystävämyynti, ja kuulemma myynnissä mm. hayn looppia.. Käy tykkää niiden facebook-sivusta niin saat lisää infoa. Toivottavasti saat viestin täältä ajoissa jos sattuis vaikka kiinnostaa! :)

Suski (Ei varmistettu)

Käy tykkää Finnish design shopin Facebook-sivusta. Niillä on huomenna ystävämyynti ja kuulemma hayn looppia myynnissä. :)

Elina (Ei varmistettu)

Oi hyvän näköisiä uudistuksia! Tässä on mun mielestä aika kiva vaaterekki: http://jysk.fi/sailytys/muut/vaateteline-jennet-manty-musta :)

Ulla (Ei varmistettu)

Toimiikohan tuo linkki edelliseen eteispäivitykseen kunnolla. Minulle ei aukene siitä kuin tämä sama päivitys uudestaan.

Kommentoi