Gugguu-guumepäivät

Gugguu!

Nenäliinoja, villasukkia, lötköilyä, iPad, Netflix, YleAreena, Tatu ja Patu, Miina ja Manu, Nella-kirjat, palapelit, muistipelit, ja paaaaaljon mehua ihanasta uudesta Mehujehusta . Niistä on F:n ja minun viime päiväni rakentuneet. Syksyn ensimmäinen kunnonflunssa ja sairauslomajakso on siis korkattu. Niisk ja köh siis vaan!

Eilistä päiväämme kotona piristi postin kolahdus eteisenlattialle. Gugguu muisti F:ää ihanalla leggarit-paita -setillä, ja minun ilokseni posteljooni toi Kaksplussan (vai oliko se muuten jo tiistaina?), sekä Koti ja keittiö -lehden (asuntokaupan kylkiäinen Kiinteistömaailmalta).

Guggusta ihan vain näin alkututustumisen perusteella kaksi huomiota. Ensinnäkin asun kangas tuntuu todella, todella, napakalle ja laadukkaalle. Uskaltaisin nyt väittää, että (ainakin ennen pesukokemuksia) tämä on parasta trikoota, johon olen koskaan lastenvaatemaailmassa törmännyt. Toinen asia, johon heti kiinnitin huomiota, on vaatteiden mitoitus. Kuten tiedätte, F on keskivertoikäistään reippaasti pidempi tyttö, ja siksi ongelmaksi usein muodostuukin (ainakin halpaketjuliikkeiden) leggarit: Jos lahkeet ovat tarpeeksi pitkät, on vyötärö aivan liian iso. Näissä Gugguun pöksyissä riitti kuitenkin lahkeen pituutta reippaasti, ja vyötärönauhakin oli tarpeeksi napakka. Aikas jees.

 

Ihanaa torstaita, tyypit! Tämä lähtisi nyt taas pötköttelemään. F nukahti päikkäreille 2,5 tunnin väsytystaistelun jälkeen, vaikka itse siinä ekan tunnin kohdalla pommppasikin pystyyn ja totesi " ei tästä nukkumisesta tuu nyt yhtään mitään". Onneksi kuitenkin tuli :) Lepo on meille molemmille nyt ekstratärkeää.

-Karkki-

P.S. Yritän saada vanhan Olympukseni skulaamaan, vaikkein ole tätä koskaan varmasti edes osannut käyttää. Plaah. Siksi vähän tämmöinen sumeahko kuvasato tänään.

 

Sukat, Lindex // Unisex-paita ja leggarit, Gugguu (saatu blogin kautta) // Mehujehu Korjaamon lastenmarkkinoilta // Kirjainmuistipeli, Tiger

 

 

 

 

 

Kommentit

Hinnileena (Ei varmistettu)

Voi tuota teidän tytön purentaa.. Toivottavasti tutti on jäänyt jo pois.

Karkki (Ei varmistettu)

Kappas.
Itse en kyseistä asiaa ole pannut merkille. Eikä 2 viikkoa sitten tavatut suuhygienisti,eikä hammaslääkärikään asiasta maininneet. Kiitos huolenpidosta kuitenkin :)

Suuhygienistitäti (Ei varmistettu)

Taitaa olla minulla aihetta mennä optikolle, koska en parhaalla tahdollanikaan näe tämän tytön kuvia katsellessani mitään, miksi pitäisi kiinnittää huomiota purentaan saatikka olla siitä huolissaan...

Kommentoi