Halpa addiktio

P3130385.JPG

P3130387.JPG

P3130388.JPG

Niin kauan kun muista, olen ollut heikkona meikki- ja toilettipusseihin. En oikein tiedä mistä tämä addiktio kumpuaa, mutta ostelen meikkipussukoita joka vuosi useita kappaleita.

Ehkä ostohimoon on kaksi syytä. Ensinnäkin meikkipussit ovat huomattavasti halvempia kuin oikeat laukut. Kauneudenhimoa voi siis ruokkia edullisesti. Toisekseen ostamista puskee se, että en ole edelleenkään löytänyt aivan täydellistä meikkipussia. Metsästän, ostan, petyn, metsästän.

Törmäsin Lindexin alessa tähän tummansiniseen Holly&Whyte -pussiin. Eihän se ulkonäöllisesti ole ihan sitä, mitä olen halunnut, mutta sisäänsä pussi sulkee ison kasan meikkejä. Plussaa, sanoisin.

Muutama kiva iso toilettilaukku minulla on jo reissuja varten (esimerkiksi tämä joululahjaksi saatu), mutta arkikäyttöön kaipailisin edelleen sellaista päältä kokonaan avattavaa meikkipussia, josta näkisi yhdellä vilkaisulla koko pussin sisällön. Marimekolla oli ennen sellaisia, mutta ei kuulemma ole enää. Sitä paitsi. Jotenkin minusta tuntuu, että oma Marimekko-aikani – ainakin tällä erää – on jo mennyt. Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta marimekkomainen reippaus ei enää niin pure. Tekee mieli ennemminkin hempeillä. Niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. 

-Karoliina-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *