Hämmentynyt ja onnellinen - Minun baby showerini!

Tiistaiaamuna vietettiin Tee se itse -vauvan julkkareita, eli voisi ajatella, ne olivat Sannin ja minun yhteisen esikoisemme baby showerit.

Kirjabrunssi pidettii Ivana Helsingin tiloissa Uudenmaankadulla. Mukana oli juuri sopivan kokoinen joukko Bazarin edustajia, sekä blogikollegoita. Niin ja kasapäin hyvää ruokaa ja juomaa. 

Jännitin tilaisuutta aluksi vähän, mutta kun kemut saatiin potkaistua käyntiin, ei jäykistelystä ollut tietoakaan. Vaikka olinkin itse laatinut kutsuvieraslistan, oli jotenkin avartavaa havahtua kesken tapahtuman siihen, että ympärilläni oli toki iso joukko bloggareita, mutta ennen kaikkea iso joukko omia tuttujani, kavereitaani ja ystäviäni. Ihan sellaisia, joihin tutustuin juuri. Ja sitten niitä, keiden kanssa on juhlittu karonkkaa, syöty kaupungin parhaassa pitseeriassa itsemme ähkyyn tai seilailtu pitkin Köpiksen katuja.Tuli hirmuisen onnekas ja onnellinen olo : Juuri nämä naiset tulivat tänne vuokseni ja juuri näiden ihmisten kanssa saan tehdä töitä Suomen blogikentällä. Aika ihanaa!

Tilaisuudessa oli myös konkreettisesti ympyrä sulkeutuu -fiilistä. Kun kirjan promokuvat kuvattiin viime helmikuussa, Sannit ja minut puki kuviin Ivana. Kuvat taas otti Janita Autio. Superkuvaaja ja ihana nainen, josta silloin monikaan ei vielä ollut kuullut, mutta jonka kuvia näkyy nyt kahdeksan kuukautta myöhemmin aivan joka paikassa. Siksi olikin aivan ihanaa, että myös valmista kirjaa juhlittiin Ivanoissa, Janitan kuvaamana. Tuli tunne, että tässä oli nyt alun ja lopun fiilistä yhtä aikaa. 

Julkkareiden hyviä fiboja lisäsi sekin tieto, että Tee se itse -vauva oli maanantaina Adlibriksen myydyin kirja ja näköjään se meidän pikkiriikkinen esikoinen porskutteli viikonloppuun asti Adlibriksen top kympissa (nostettaisiinko se muuten takaisin sinne?). Olo onkin nyt kuin tuoreella äidillä : Hämmentynyt, epäuskoinen ja onnellinen!

-Karoliina-

kuvat: Janita Autio // asu: Ivana Helsinki (lainassa) 

Kommentit

Juliaihminen
Juliaihminen

Kiitos vielä ihanista baby showereista! <3 

Ja onneksi itse babykin on huippu! 

Karoliina Pentikäinen

Kiitos, kun kävit oman babysi kanssa. Sekin oli huippu <3

Minnea
Minnean muruja

Onnea, Karoliina! Mukavan näköiset babyshowerit! Täytyypä lähteä kirjaostoksille :)

Karoliina Pentikäinen

Joko kirja löysi kirjahyllyysi?

Kikaltsu (Ei varmistettu)

Onnea minunkin puolestani kirjasta :) Ehdinkin sen jo vkonloppuna lukemaan, ja tykkäsin kovin! Toisaalta oli harmi kun oli niin "nopea" luettava - olisin mieluusti pidempäänkin tarinaa lukenut, mutta ehkä jatko-osaa odotellessa sitten ;)
Tavallaan kirjasta tuli sellainen olo, että lukisi omaelämänkertaasi ko. ajasta, niin paljon yhtäläisyyksiä mielestäni tarinassa oli...Mutta kaikesta huolimatta oli oikein viihdyttävä, ja tosiaan nopea/soljuva tekstinen kirja. :)

Karoliina Pentikäinen

Kiitos <3 Ja toivotaan, että jatko-osan pääsee vielä joku päivä kirjoittamaan!

Nippe (Ei varmistettu)

Suuronnittelut!!
Olen aiemminkin useasti yrittänyt kommentoida, mutta error tulee näyttöön...

Karoliina Pentikäinen

Tämä kommentoinnin vaikeus on itsellänikin syy, miksi tulee tehtyä sitä aivan liian harvoin. Mutta palautetta annetaan. Vinkki: Emoji-merkit ainakin tekevät errorin!

HannaJee1 (Ei varmistettu)

Valtavasti onnea sinulle! :&gt; Onko kirjaa mahdollista tilata mistään signeerauksen kanssa? Vaihtoehtoisesti jonkinlainen kirja-ilta Tampereella olisi erittäin tervetullut!

Karoliina Pentikäinen

Tampere ja kirjat : Kaksi asiaa, joita rakastan ! Laitetaan ehdottomasti korvan taakse. Meikäläisen puumerkin kirjaan saa ainakin Cafe Köketissä 15.11, kun olen siellä kirjailijavieraana. 

hennagitta (Ei varmistettu)

Onnea!
Laitoin eilen kirjan tilaukseen ;) mieluisia lukuhetkiä odottellessa..

Karoliina Pentikäinen

Jes! Joko olet ehtinyt lukea?

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.