Hei me myydään asunto!

Iltaa ihmiset,

olenkin jo vähän aikaa sitten vinkannut täällä, että olemme kesällä muuttamassa. Uudesta asuinalueesta ja kaikesta muusta uudesta ja jännästä vuodattelen varmasti täällä koko loppukevään, mutta nyt tietysti tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä on nykyisen kotimme myyminen. Vaikka olenhan tietysti aika paljon jo pohtinut myös niinkin olennaisia asioita kuin sohvatyynyjen ja verhojen värejä uuteen kotiin ;)

Kun muutimme Lahteen kesällä 2011, ajattelimme, että jäämme tähän asuntoon moneksi kymmeneksi vuodeksi. Siksi remppasimme (lue: minun isi remppasi) asuntoa antaumuksella koko kesän, ja paikkoja tuli uusittua varmasti enemmän, kun olimme edes aluksi ajatelleet. Nälkä kasvoi syödessä.

Lopputulos oli kuitenkin aivan meidän makuumme, ja vaikka muutto onkin ihana asia muuten, on tämä koti se, jota varmasti tulee ikävä. Niin ja tämmöisiä näkymiä ei ihan kaikkialla ole...

Jos kiinnostaa kurkata lisää kuvia, tai vaikkapa tulla ihan kurkkaamaan paikkoja livenä,mulle voi lähettää postia.

Ihanaa viikonloppua!

-Karkki-

 

Kommentit

Heidi (Ei varmistettu)

Aivan upea koti! Paljon sellaisia elementtejä joista itsekin tykkään :) Mutta nyt sitten pääsette sisustamaan uutta kotia.

Mistä tuo upea olohuoneen kivimatto on?

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Kiitos :) Ollaan itsekin tykätty tästä kodista ihan alusta asti, ja rempat vain vielä parantivat asumismukavuutta ja kotoisuutta.
Matto on Iskusta, ostettiin kesällä 2011. Maton nimi on ulkonäköä kuvaavasti "kivimatto, mutta se on kyllä aivan ihanan pehmeä paikka köllötellä. Ainoa miinus tulee siitä, että imurointi ei poista maton sisään uponneita murusia ja roskia (ja pinnejä ja pikku leluja), vaan se pitää tasaisin väliajoin viedä ulos väärin päin mattopiiskalla hakattavaksi. Ja matto painaa julmetusti :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.