Help! Mitä päälle leffaensi-iltaan?

Ollaan menossa tällä viikolla Eskon kanssa Mielensäpahoittaja-leffan ensi-iltaan. Ihan huikean kivaa. Niin ja sitten toisaalta ei. Koska ajankohtainenhan on tietysti se lähes jokaisen naisen perusdilemma: Mulla ei ole MITÄÄN päällepantavaa. Katsokaas, nuo kokkareilla juoksemiset kun ei ole kuulunut ohjelmistoon enää moneen vuoteen. Ja vissiin alaspäin levenevät kivipestyt kimallefarkut ei enää ole kuuminta hottia ;)

Muutenkin vähän mietityttää, miten leffakemuihin pukeudutaan. Googlaamalla löytyi nimittäin vaatetta laidasta laitaan. Itse näyttelijät saattavat astella enskariin iltapuvussa, joku vieras patsastelee kuvissa villatakissa ja kumisaappaissa. Ehkä semmoinen smart casual olisi se turvallinen linja, vaan kun en ole luontaisesti kovin fiksurento, vaan ennemminkin arkisin mitä-mukavampi-sen-parempi tai sitten juhlatilanteessa mitä-enemmän-kimalletta-sen-parempi.

Nyt siis vinkkejä kehiin! Pliis! Millä asulla en nolaa itseäni aivan totaalisesti? Olispa (taas kerran) mies.

-Karoliina-

P.S. Nyt se telkku päälle! Iholla AVA:lta ihan just. IIks!
P.P.S Ja kuvahan on vuosien takaa. Liian ohuet kulmat, ripsipidennykset(!) ja musta letti. No joo. Aika aikaansa kutakin. Tuo karvalakki kävi vain niin hyvin Mielensäpahoittaja-teemaan, että jos lähtiskin sillä. Ei voi olla väärä valinta. (Niin ja eihän tätä flunssanaamaa voinut todellakaan kuvata)

Kommentit

Daniella (Ei varmistettu)

Itse laittaisin mustista mustimmat farkut ja jonkun ihanan vaalean sifonki tai "sifonki" paidan. Tiedätkö, sellasen hulmuavan tyylikkään, hyvin leikatun paidan? :) Ja tietysti korkkarit.

Haluaisin ajatella olevani smart casual, mutta todellisuus taitaa olla verkkarit+t-paita :D

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu)

Ihana ehdotus!!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.