HELP!Mistä parhaat lastenleggarit?

F ei juuri koulu-uransa aikana suostunut käyttämään muuta kuin mustia legginsejä. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta mustat leggarit yhdistetään kaikkiin vaatteisiin. Vaatefiksaatio on samaa luokkaa kuin ikävuosina 2-4 käytetty tyllihame, joka piti pukea jokaisen asun päälle. Myös toppahaalarin tai kollariasun. 

Olen menettänyt toivoni jo sen suhteen, että hän käyttäisi juuri jotain muuta. Ja mikäpä siinä. Onhan musta alaosa hyvinkin monikäyttöinen vaate.Sinäänsä hyvä valinta. 

Nyt haluaisinkin tietää, miltä merkiltä löytyy parhaat leggarit. Pyykkikertoja kestävät, lörpähtämättömät, haalistumattomat. Testattu on Polarn O Pyret, Lindex, H&M ja Aarrekid. Niistä -- varsinkin PO.P:sta ja Aarrekidistä hyviä kokemuksia, mutta nyt voisi kokeilla jotain uutta. Kiinnostaisi tietää, millaisia ovat esim Noshin leggarit? Ja toki otetaan vinkkiä myös mistä tahansa muista merkeistä. Kipukynnys taitaa mennä siinä 30 eurossa. Tosin jos 60 eurolla saa kahdet AIDOSTI hyvät leggarit, joilla voi vetää koko talven, voi tuon summan toki maksaa. Entä mistä löytyy edulliset yllättäjät? Haaveissa olisi perinteiset trikooleggarit ja sitten jotkut paksummat, joissa ei palellu kintut talvella. 

-Karoliina-

Kuva: Pixabay

Kommentit

Pastellinen

Meillä on olleet tyttökatraan käytössä useamman vuoden Name it:n leggarit. Hyväksi havaittu malli, käytössä kestäviä, hyvä varivalikoima ja edullinen hinta.

a.
Lusikoita kiitos.

Piruetti! Aivan ehdottomasti. Käytän itse lähes päivittäin Piruetin legginssejä, ja ne ovat kestävyydeltään todella hyvät, eivätkä menetä väriä. Joten kipinkapin Tullintorille Piruetin myymälään. Samalla tuet kotimaista suunnittelua ja työtä, muistaakseni Piruetin oman merkin vaatteet valmistetaankin Tampereella. 

 

Lapsille ja aikuisille löytyy sekä tavallisella puntilla olevia, että nilkan pälle tulevia kantapääaukollisia. Suosittelen muutoinkin tsekkaamaan Piruetin toppeja yms, ihan arkikäyttöön.

 

Nimimerkillä pyörätuolia käyttävä vammainen, joka ei todellakaan voimistele, tanssi, tai taitoluistele, ja silti käyttää heille suunniteltuja vaatteita arjessaan :D 

Vivie (Ei varmistettu)

Komppaan tuota piruettia! Omat leggarit ostettu jo 8 vuotta sitten, ja uudenveroiset.

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.