Hiushaaveita: Liukuvärjätyt latvat

Heippa tyypit,

olen vähän konservatiivi hiusteni suhteen. Tai sellainen minusta on tullut vuosien mittaan. Teininä minulla on ollut pikimustat hiukset, ja sen jälkeen taas blondiraitavaihe. Lyhyttä ja pitkää. Permis. You name it.

Viimeiset kolme vuotta olen vannonut kuitenkin puoli-luomun voimaan. Sävytän hiukseni ehkä kolme kertaa vuodessa sävytesampoolla, joka on niin lähellä omien hiusteni väriä, ettei varsinaista juurikasvua esimerkiksi koskaan pääse muodostumaan. Hiusten latvat leikkaan myös muutamisen kerran vuodessa, ja siinäpä sitten onkin oma panostukseni hiusaiheeseen.

Nyt viimeisten viikkojen aikana olen kuitenkin alkanut haaveilla Jenni Pääskysaari -hiuksista. Siis sellaisista tummista kutreista, joiden latvat ovat liukuvärjätysti blondit.

Minua pidättelee kuitenkin vielä neljäseikkaa:

  1. Mitä jos latvoistani tulee värinpoiston seurauksena karmea hamppukasa?
  2. Näyttääkö vakiokampaukseni - pikkumyynuttura - ihan karmealle, kun nutturasykerö on erivärinen kuin päätämyöten menevät hiukset?
  3. Mitä jos haluan hiukset taas yksivärisiksi: Joudunko leikkaamaan blodiosan pois, vai tarttuuko tumma väri blodiin hyvin?
  4. Olenko tehnyt luomuilun turhaan, jos taas "sorrun" feikkivärien maailmaan?

Olen menossa keskiviikkona hiustentasaukselle luottokampaajalleni Tiinalle. Täytyypä kysyä, mitä mieltä hän on ideastani.

Onko lukijoilla kokemusta liukuvärjäyksestä? Ja löytyykö täältä palstalta joitain kampaajiakin kommentoimaan aihetta?

Kivaa päivää!

-Karkki-

Kuvat:

Alkuperäiset lähteet/kuvaajat ei tiedossa.

Jenni Pääskysaari. http://www.mtv3.fi

Alexa Chung.http://www.elbowsandkneesblog.com

Ashlee Simpson.http://www.hair-in-fairy-tales.blogspot.com

Sarah Jessica Parker. http://www.kampaampoelamaa.wordpress.com

Rihanna. http://www.voice.fi

 

 

 

 

 

Kommentit

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Voi että, siiri!Vähänkö himo liukuvärihiuksiin kasvaa :)

siiri (Ei varmistettu)

moi, hyvä kampaaja ei pilaa hiuksiasi liukuvärjäyksellä :) miulla on liukuvärjäys, ei ihan blondi mutta kuiteki ja tykkään tos ipaljo! :) ihan blondista tulee helposti huonokuntone ja takkuset nääki latvat on välillä mutta pitää hoitaa hyvin :) itsekin halusin liukuvärjäyksen osaksi jenni pääskysaaren innoittamana :D anna mennä vaan! pikkumyynuttura näyttää vielä paremmalta vaaleitten latvojen kanssa! :)

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Äiti :D

äiti (Ei varmistettu)

Äitihän sanoi jotain jo pääsiäisenä tästä asiasta! Mutta kuten jo 28 viimeistä vuotta - lapsoseni tekee kuitenkin juuri niin kuin tahtoo ...

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.