Hoi Köpis! Mikä oikein olet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olen joskus kirjoitellut teille, etten ole mikään kova matkustelija. Tietysti pidän siitä ihanasta tunnelmasta ennen lentokoneen lähtöä, ja varsinkin mahtavat kaupungit ja toisaalta lötköt aurinkokohteet ovat tervetulleita elämääni. En silti priorisoi matkoja kovinkaan korkealle. Mieluummin käytän vähät roposeni parempaan arkeen vaikkapa ruuan tai kodinviihtyisyyden tiimoilta.

Viime kevään ja kesän aikana olen alkanut kuitenkin kaivata pientä hypähdystä toisiin maisemiin. Edes hetkeksi. Yritin jo keväällä innostaa Eskon minun kanssa pienelle kaupunkilomalle, mutta mies ei oikein innostunut aiheesta. Tottahan se olisi ollut, että kesälomarahat olisivat palaneet sen sileän tien, mutta kyllä minua silti harmitti aika rankasti, kun matka jäi tekemättä.

Nyt minusta onkin aivan ihanaa, että pääsen tällä viikolla reissuun, kun Iina, Riikka, Elsa ja minä pääsemme bOblesin vieraaksi Kööpenhaminaan. Lähdemme matkaan perjantaina ja ilmeisesti perjantai ainakin myös menee aikaa tiiviisti blogihommien parissa. Iinan ja Riikan lento lähtee kotimaahan sitten jo lauantaina, mutta Elsa ja minä päätimme jäädä maahan vielä toiseksi yöksi. Kun kerran nyt on matkaan päästy, olisi ihana nähdä kaupunkia myös vapaasti liikuskellen!

En ole koskaan käynyt Tanskassa, mutta olen ymmärtänyt, että Köpis on monella tavalla hieno paikka. Jos olet kyseisessä mestassa vieraillut, ja jos haluat vinkata, olisin enemmän kuin kiitollinen. Viimeksi kun vinkkailitte Tallinna-kohteista, pääsin sellaiselle reissulle, etten varmasti olisi ilman apuanne todellakaan päässyt.

Kertokaapa siis Köpiksen mukavimmat nähtävyydet ja kaupunginosat. Niin ja parhaat liikkeet, Disney-kaupan sijainti ja testaamisen arvoiset ruokamestat.

-Karoliina-

*kuvat visitcopenhagen.com

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

(Ei varmistettu)

Tää tais mahdollisesti olla Superkielen-matkan varrella :)

Riikka (Ei varmistettu) http://riikanblogi.bellablogit.fi/

JOO toi Disney-kaupan sijainti on tärkeä ;).. kohta nähdään..

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kiitos, kiitos ja kiitos!

Outi (Ei varmistettu)

Tight ja mother.Ehdottamasti kokeilemisen arvoiset ruokapaikat.Linkittäisin tähän kuvankin annoksista mitkä hävisivät kitusiini jos vain pystyisin :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Ooh! Kuulostaa hyvälle! Ei olisi mulle matkalaukkua lainaksi? ;)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Ahaa! Pitääpä laittaa tuo pyöräkortti korvan taakse :) Kiitti!

Myjuww (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/myjuw

Köpis on ihana! Yks mun suosikeista!
Disney-kauppa sijaitsee pääostoskadun varrella Amagertorvilla.

Blogistani löytyy postaus Köpiksen sisustusliikkeistä täältä http://www.lily.fi/blogit/myjuw/sisustus-shoppailua-koopenhaminassa-part-i
ja täältä
http://www.lily.fi/blogit/myjuw/sisustus-shoppailua-koopenhaminassa-part-ii

Nähtävyyksistä voisin mainita seuraavat näkemisen arvoiset:
Pieni Merenneito, Nyhavn, Gefion-suihkulähde, Christiania ja Tivoli.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Oi että! Tule juttusille, jos törmätään :)!!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Oi. Ihan uusia merkkejä mulle. Pitää heti googlata :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Wau! Kiitti linkistä, Tiia :)

NooraF (Ei varmistettu)

Keskustassa ehdottomasti Illums Bolighus-tavaratalo on mun suosikki. On paljon isompi kun Tukholman vastaava!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kiitti Eija ja nimetön :)

Marjo (Ei varmistettu)

Hei kuinka mahtavaa!! Mä oon kans Köpiksessä nautiskelemassa torstaista sunnuntaihin ja oon asiasta ihan fiiliksissä. MUTTA nyt oon vielä enemmän fiiliksissä ku tiiän, että myös mun lempibloggaaja on sillon siellä! :)

Riina (Ei varmistettu)

Hay House on kuulemma käymisen arvoinen paikka, jos (ja kun?) sisustus kiinnostaa. Illums Bolighus on myös tanskalainen, ainakin heidän Tukholman liikkeensä on ihana... :) Tanskalaisista vaatteista tykkään eniten Malene Birgeristä, heilläkin on flag ship store Köpiksessä... Hauskaa reissua, nauttikaa! :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kiitos Eepu! Voi kun jaksettaisiin lähteä hotellilta tosiaan tuonne Tivoliin pimeän tullen!

Laura (Ei varmistettu)

Kävin Kööpenhaminassa viime lokakuussa siskon kanssa, oltiin pitkä viikonloppu ihmettelemässä Tanskan meininkiä :) Satuttiin oikeaan aikaan kuninkaanlinnan vuosijuhliin ja nähtiin kuningatar Margaretha ihan lähietäisyydeltä! Kyllä oli maalaismimmit ihmeissään ;) Suosittelen pyörän vuokraamista: tulet hämmentymään sitä pyörien määrää, itse en ainakaan ole sellaista pyöräilijämassaa nähnyt _missään_. Kävellenkin/junalla pääsee kyllä paikkoihin hyvin, mutta pyörällä pidemmälle ja näkee enemmän. Kävimme perinteiset nähtävyydet kuten Merenneito-patsaan, Nyhavnin ja tietysti Tivolin, joka oli kyllä Halloween-koristeissaan mainio. Hyvät näköalat tarjoaa Kaupungintalon torni, jonne pääsee pienellä pääsymaksulla muistaakseni aina tasatunnein (vai olikohan joka toinen tunti?) Kallis maahan Tanska on, mutta säästettiin vähän esim. ruokailemalla muualla kuin ihan ytimessä. Hauskaa reissua :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Eikä :( Miksihän se katosi?

Hei hyvä kun muistutit tuosta Legosta!

eepu (Ei varmistettu)

suosittelen ehdottomasti myös edellä mainittua pyörien vuokraamista, köpiksessä pyöräilijä on liikenteessä kuningas joten arempikin tyyppi uskaltaa ajaa :)
Vesterbro on käymisen arvoinen alue, siellä etenkin supertrendikäs Meatpacking district josta löytyy mahtavia ruokapaikkoja ja baareja. Nyhavn on kaunis, joskin itse tykkään enemmän Christianshavnin kanaalin alueesta. Christiania on monelle must, ja onhan se erikoinen paikka jolla on mielenkiintoinen historia mutta valitettavasti ainakin viime vierailulla todella törkyinen ja täynnä turisteja.
Niin, ja se Tivoli illalla... Se todella kannattaa tsekata :)
Mahtavaa reissua, Köpis on aivan ihana kaupunki!

Tiia (Ei varmistettu) http://www.plungebytiia.com

Köpis on aivan ihana kaupunki! Täältä löytyy muutama ravintola- sekä cocktailbaarivinkki: http://www.plungebytiia.com/2013/11/i-copenhagen.html

Ihanaa lomaa! :)

/Tiia

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

JEEEE!

Mirva (Ei varmistettu)

No hö!
Kirjotin pitkän sepustuksen äsken, kun sivu hävisi :/ Monia hyviä vinkkejä tulikin jo, mutta lyhennän omat tärppini napakasti (googlatkaa tarkemmin sitten) alle.

Ruoka: Jenssens Beefhouse
Herkut: Rautatieaseman jääjugurtti-baari :p
Pick Nick: Pyörälenkillä Superkielenin urbaani väri-puisto :)
Kaupat: Lego-kaupan irtokarkkihyllyltä näyttävä lego-seinä :)
Museo: Raatihuoneen aukion H.C.Anderssenin museo

Mukavaa reissua... Kiva lukea vanhasta vaihto-maasta juttua sitten aikanaa :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kiitti, Outi!

Eija (Ei varmistettu)

Uusi kauppahalli, Torvehallerne, oli kiva paikka. Mukavia ruokapaikkoja (ainakin lounasaikaan) ja mahdollisuus ostaa ruokatuliaisia.

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.