Hymyilyttävä sadepäivä Lintsillä

Kun taivaalta tuli kaatamalla vettä lauantaiaamuna, ei ensimmäiseksi tullut mieleen lähteä Lintsille päiväksi. Mutta koska F ja tämän kaveri olivat odottaneet päivää KOKO VIIKON, ja koska kyseessä oli kauan aikaa sitten sovittu kotikaupunkireissu, päätimme, että keli on vain pukeutumiskysymys. 

Lintsillähän järjestettiin viime lauantaina Ingmanin #hymynresepti -päivä, jonne Ingman oli jakanut neljän rannekkeen lippupaketteja perheille tuottaakseen heille iloa.

Ja iloa paikanpäällä kyllä näkyikin. Taivas selkeytyi heti Linnanmäelle astuessamme, eikä edes laitteiden märät penkit vieneet lasten riemua.

Hymyn resepti siis toimi!

-Karoliina-

P.S. Ei liity kyllä mitenkään lintseilyyn, mutta koska Ingmanista on kyse, en voinut olla vinkkaamatta, miten I-HA-NA maku uusi Suolainen kinuski -jäde onkaan.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

polkadots (Ei varmistettu)

Hahaha, äidillä ja isällä oli tapana viedä lapset Lintsille nimenomaan sadepäivinä. Sade oli kuulemma helpommin kestettävissä kuin pitkät laitejonot neljän lapsen kanssa :D

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Ymmärrän. Hyvällä säällä puolet ajasta mene jonoihin!

Miina (Ei varmistettu)

Miksei Esko enää hymyile kun leikkas tukkansa??

Esko (Ei varmistettu)

Tukka pisti totiseks. Ei vaan, todella osuva kommentti...:) lupaan vielä yrittää saada hymyn huulille. Mukavaa päivää!!!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.