Ihana, kamala siskoviikonloppu
Taas on perinteinen siskoviikonloppu takana. Tällä kertaa suuntasimme viimekeväisen Tampereen sijaan Auroora-siskolleni Jyväskylään.

Hyppäsin heti perjantaina töiden jälkeen F:n kanssa junaan. Matkustimme Jyväskylään, josta äitini ja isäni nappasivat F:n isovanhempiviikonlopulle, ja minä suuntasin siskojeni kanssa kohti meidän yhteistä viikonloppua.

Perjantai meni viikon hommien jälkeen vain lötköillessä. Teimme safkaa, höpisimme, laahustimme yöpuvunhousuissa, lakkailimme kynsiä, teimme kasvonaamioita, katsoimme Vain elämää ja simahdimme jo ennen puolta yötä.

Lauantaina olimmekin sitten virkeitä melkein 14 tunnin yöunien jälkeen. Ja Jyväskylä otti meidät auringolla vastaan. Edellisillan kauhea myrkykin oli jo laantunut. Hummailimme koko päivän kaupungilla. Nappasimme Kirkkopuistossa kuvia, kävimme brunssilla Social Housessa, kirppistelimme keskusta-alueen kirppareilla ja vähän oikeissakin kaupoissa. Minä kävin - tietysti - taas vakio-ompelijallani, Atelje Iinan Iinalla, jonne vein tällä kertaa ison pinon tuunattavia vaatteita. Takkeja, paitoja, farkkuja ja mekkoja, joista pidän, mutta joissa jokin asia, esimerkiksi hartialinja, on vääränlainen.

Niin ja toteutinhan minä pitkäaikaisen haaveenikin Jyväskylässä : Vihdoin ja viimein ostin itselleni mustata Dr Martensit. Miten ihanat, ihanat kengät ne ovatkin. Saivat lempparikenkieni aseman aivan samoin tein.

Lauantaipäivän kaupunkikierroksen jälkeen alkoikin sitten jo valmistautuminen iltaan. Meikkailtiin ja käherrettiin tukkaa. Ja loppuilta menikin sitten RedNeckissä ja vanhassa kunnon Timessä. Ei voi kun taas ihmetellä, miten ihana ja lupsakkaa porukkaa Jykylä on täynnä. Samat kaksi tyttöä, joihin törmäsimme jo baarin jonossa, hummailivat kanssamme koko illan. Ihan huikean välitöntä...ja niin: Niin Jyväskylää!

Ai mikä se kauhea osuus sitten tässä ihanassa viikonlopussa oli? No se tapahtui vasta sunnuntaina. Olin jo lähtökuopissa kohti juna-asemaa kun rempaisin matkalaukkumme sellaisella voimalla, että jokin napsahti selässäni. Karmea kipu vasemman lapaluuni alla, ja lopulta jouduimme toteamaan, ettei minusta ole siinä tilassa, F:n ja sen pirun matkalaukun kanssa, junaan. Nöyränä tyttönä junalippua perumaan ja töihin soittamaan. Äidin ja isin lattaille piikkimatolla makaamaan ja särkylääkkeitä vetelemään.

Edellisyö meni osin kivuissa ja lopulta, särkylääkeannosta nostaen, horroksessa. Tänään selkä saatiin siihen kuntoon, että pystyimme lopulta F:n kanssa matkustamaan kotiin.

Mitä tästä siis opimme? No vaikka sen, ettei matkalaukku saa olla naista isompi.

Kiitos kuitenkin taas siskot! Oli ihana nähdä teitä!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

(Ei varmistettu)

On se maailma kyllä sitten välillä kummallisen pieni paikka.

Nimimerkillä: Hipsu-siskosi tavannut eräänä satunnaisena yönä neljän hengen jatkoporukalla laulaen ja soittaen kitaraa. Taidettiin me myös tanssia ja kysyä toisiltamme "totuuksia".

Daniella (Ei varmistettu)

Autsh! Se tuntu varmaan tosi hyvältä :/ toivottavasti ei mennyt mitään pahemmin rikki!

Tuollaset siskoviikonloput olis niin kivoja, pitäis varmaan järjestää itekin :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Eikä ? Kun Hipsusta on kyse, uskon tuollaiset jatkot täysillä!!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Totta ?

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Oi voi vanha Time ???

(Ei varmistettu)

Oletpa jotenkin todella eri näköinen kuin siskosi! Jännää :D Todella kauniita olette kyllä kaikki!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Hah ? Kuulemme tuosta erinäköisyydestä TODELLA usein!

Karoliinan äiti (Ei varmistettu)

Karoliina tädin näköinen, Hipsu iskän näköinen ja Roosa äidin näköinen.... Karoliina äidin luonteinen, Hipsu omanlainen (=yltiösosiaalinen) ja Roosa iskän luonteinen...

piia (Ei varmistettu)

Jyväskylä! <3 Ja Kirkkopuisto ja Time! Jotenkin tykkäsin kyllä vanhasta timestä enemmän, mut time ku time. Ja tuo kerrostalokin - ihan kuin talo, jossa minun vanha, rupuinen yksiöni oli. Oivoi mikä kaipuu tulvahtikaan.

Ikävää, että selkäsi sanoi poks. Jos jotain hyvää, niin onneksi ei kuitenkaan ennen viikonloppua!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Todella ihana hengata siskojen kanssa ihan rauhassa ilman häiriöitä!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.