Ihanin mekko ja sateenkaarisandaalit

Onkohan tämä mun ensimmäinen vain ja ainoastaan asulle pyhitetty postaukseni? Taitaapi muuten olla.

 

Nyt oli kuitenkin pakko viimein tämmöinenkin tehdä,  sillä olen niin tulessa uudesta Sheinsiden lähettämästä mekosta* ja Crocsin kesäsandaaleistani*. Molemmat olivat minusta tietysti jo valintahetkellä kauniita, mutta vasta pakettien saapuessa kotiin sitten tajusin, että ne sopivat myös ihanasti yhteen.

Kesän juhlat. Tässä on pelastukseni. Jes! Niin ja arkimenotkin. Mekko tennareiden kanssa arkeen, korkojen kanssa juhlaan. Sandaalit sopivat minusta ihanasti puolestaan tämän mekon lisäksi vaikkapa farkkushortisen tai ihan rantakamojenkin pariksi.

 

Tutustuin tuohon Sheinsideen muuten blogini kautta taannoin. Ja nyt olen ihan myyty. Haaveissani olisi tilata ennen kesää vielä ruusupaita, armeijanapapaita (joo, vuoden 95 jälkeen on taas uudelleen napisaika!) ja nämä farkkuhaalarit. Hinnat  eivät ainakaan päätä huimaa. Tosin kokoasiat ovat osin vähän arveluttavia. Mekkonikin on kokoa "onesize", onneksi oli sopiva. Pitäisi varmaan vai opetella tekemään sellainen bloggaajapose, jolla asu tuotaisiin vähän paremmin esiin. Näissä kuvissa mekko näyttää lähinnä äitiysvaattelle :)

Onko teillä kokemusta Sheinsidestä? Entä mitä muita nettikauppoja suosittelisitte?

-Karkki-

*saatu blogin kautta

Kommentit

Heluna (Ei varmistettu)

Ompas ihanat sandaalit!! (ja toki mekkokin) En oo kyllä koskaan netistä juurikaan kenkiä saati muutakaan tilaillut, mutta nyt kyllä pitää noita sandaaleita lähtä katsomaan. Mutta liekkö näille jaloille kokoa löytyy ja mistä sen oikiasti tietää, että löytyy sopiva, kun kengät on kokohaitarilla 35-37 :D

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Äh! Onpa ärsyttävää, jos tuo on totta. Ehdin jo innostua ja olen kerännyt palkkapäiväävarten itselleni listan siitä, mitä kesätoppeja ja -mekkoja tilaisin. Valkoista mekkoa en ole vielä pessyt, joten pesukestävyydestä en voi sanoa oikein mitään vielä. Käsituntumalla mekko ei kyllä muihin halpisketjuvaatteisiin verrattuna tunnu mitenkään erityisen huonolle, mutta voin toki olla väärässäkin!

Karkki (Ei varmistettu)

Mäkin rakastan näitä kenkiä. Haluaisin toiset samanlaiset, mutta en oikein tiedä, ovatko nuo muut värit mun juttu,ja onko toisaalta musta liian tylsä...

Koot on aika isolla haitarilla tosiaan. Monet Crocsit omistaneena sanoisin näin:
- kesäkengistä se koko,joka tuntuu kokoa liian pienelle
- tennareissa ja talvikengistä oikea koko.

Esim. mun koko on 37.5, ja nuo minun sateenkaarikengät on kokoa 36-37 ja juuri sopivat. F:n koko on puolestaan 29,ja balleriinat 27-28 ovat sopivat!

Heluna (Ei varmistettu)

Kiitti vinkistä!

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Voi harmitus! :( Mikä oli syy siihen, ettei saanut palauttaa?

Maria (Ei varmistettu)

Tilasin kerran tuolta nettikaupasta ja olisin halunnut palauttaa tuotteen kun oli aivan liian pieni, mutta se ei onnistunut. En voi valitettavasti suositella sheinside nettikauppaa. Palautusehdot todella surkeat. Tästä tosin aikaa reilu vuosi, etten tiedä ovatko nyt muuttaneet niitä. Mutta siis suosittelen lukemaan Palautusehdot todella tarkkaan ennen kuin tilaa

Mirka/Kasvukipuja (Ei varmistettu) http://mkasvukipuja.blogspot.fi

Mulla ei ole juurikaan kokemusta nettikaupoista, kun yleensä aina arvuuttelen kokojen välillä ja sitten jää tilaamatta. :(

Crocseja kyllä löytyy ihan meidän perheen jokaiselta, ja tykätään kovasti! Niissäkin vain sellainen "ongelma" että niitä on pakko päästä sovittamaan ennen kuin ostaa, olen huomannut kokojen heittelevän aika paljon. Kesäksi pitäisi hommata ehkä tuollaiset kesäisemmät sandaalit tai balleriinat! :)

http://mkasvukipuja.blogspot.fi

elsa/ Oi mutsi mutsi (Ei varmistettu) http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/

Oon kuullut tosta Sheinsidesta vain ja ainoastaan huonoa. Siis loppupeleissä vaatteet on kuulemma niin huonolaatuisia ettei moni oikeasti omalla rahalla ostaisi. Siksi olisikin kiva kuulla lisää! Että mimmonen laatu on parin pesun jälkeen!

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Mä taas en jaksa/ehdi pyöriä enää oikeissa kivijalkakaupoissa. Ostan netistä 90% mun ja F:n vaatteista ja kengistä!

Liisa (Ei varmistettu)

Hei! Saanko kysyä kuinka pitkä olet? Mekko on niiiiin kaunis ja haluaisin saman itselleni, mutta pitkänä ihmisenä tuo onesize vähän arveluttaa... :)

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Moikkis! Olen 165cm. Ilman korkojakin mekko on ok:n mittainen. Pitkä, mutta ei jää jalan alle.
Ja itse asiassa: Huomenna mekko pääsee ensimmäisen kerran oikein kunnon juhlahumuun, kun pistän sen päälleni siskoni valmistujaisiin :)

Kommentoi