IKEA PS 2014 -mallisto ja Kolmistaan-suosikit

Moikkis!

PE408251

PE407748

PE407755

PE407756

PE407763

PE407752

PE407771

Alkukevät. Se on kuulkaas sisustajaintoisen kulta-aikaa. Niin kuin on kyllä kaikki muutkin vuodenaikojen rajakohdat. Lokakuun lopussa koti tekee mieli pukea pesämäiseen lämpöön. Viltteihin, kynttilöihin, pehmeyteen. Joulun jälkeen iskee taas talvivaihe, joka on minun mielestäni synonyymi peruskodille. Sille musta-valkoiselle, selkeälle.

Ennen pääsiäistä, näiden auringonsäteiden hetkillä, iskee puolestaan kevätvimma. Valoa, väriä, pastellia, kirkkautta.

Ikean uusi PS 2014-mallisto on omiaan ruokkimaan tätä hulluutta. Jo tammikuun Bråkig-mallisto (ei löydy enää Ikean sivuilta, mutta näkyy esim. Pics, dots & Stripes -blogista) pisti jo vähän sormet syyhyämään. Sain kuitenkin hillittyä ostoskäyttäytymistä niin, että päädyin  ostamaan vain ihanan sirkusmaisen jättityynynpäällisen ja muutaman pastellisävyisen keittiökulhon. Nyt voi kuitenkin olla, että sinisellä pussukalla kannetaan kotiin PS2014-malliston myyntiintulopäivänä – 1.4. 2014 –  jotain vähän isompaakin.

Ja miksipä en PS2014-mallistosta innostuisikin. Ikeahan on tehnty mallistonsa juuri meille! Tai jos ei nyt ihan pelkästään meille, niin ainakin juuri meidänkaltaisillemme asujille ja sisustajille. PS2014-mallistossa on nimittäin erityisesti ajateltu nuoria (hei, me ollaan ainakin jollain mittapuulla nuoria!), usein muuttavia, kaupunkilaisia. Sellaisia, jotka asuvat pienissä asunnoissa, ja jotka haluavat hyödyntää asuntonsa jokaisen sentin, neliön ja kuution. Eikös tämä ole juuri sitä pienen kämpän ideologia, jota olen teille aika usein julistanut? Onhan tuolla blogin kategoriat-osastossakin erikseen kohdat ”pieni koti” ja ”säilytysratkaisut”. Olen ollut edellä aikaani, näemmä 😉

Tässä suosikkini PS2014-mallistosta!

PE407792
Säilytyspöytä päällekäin koottavilla pyöreillä ”laatikoilla”, 59e. Saatavana monivärisenä ja valkeana. Mietin, että jos ostaisi sekä valkeaan, että värikkään, saisi ihanan, korkean, säilytyspöydän vaikkapa eteiseen.

PE408237
Seinähylly/naulakko, 49e. Tätä mietin meidän parvekkeelle. Täytyy vain tutkia, sopiiko materiaali ulos.

PE408246
Vihreä puunnäköinen pystynaulakko (39e). Mikä mahtava väri!!

PE407746
Kasvihuone (29.95e). Ikkunalaudalle olkkariin, keittiön yrteille, partsipuutarhaan tai ehkä Neiti-F:n Barbie-kodiksi.

PE407764
Hyllymoduli, jonka voi kiinnittää seinälle tai koota päällekäin muiden samanlaisten kanssa. Bambua(voi kun olisi ollut vielä vaneria…), 25e.

Mitä itse tykkäätte? Onko PS2014 mieleenne? Onko lukijoissani tyyppejä, joiden sisustusinto menee myös vuodenaikojen mukaan?

Näiden kuvan tuotteiden lisäksi sydämentykytyksiä herättivät geometrinen PS2014-kangas, sekä meikkipeili, jonka jalkaan ja tukivarteen on suunniteltu ripustustankoja ja säilytyskuppi koruja varten. Kuka ostaisin mun Babyliss-peilin nurkista pyörimästä muutamalla kympillä, niin saisin uuden Ikea-peilin tilalle?!?

Ihanaa viikonloppua!

-Karkki-

*Kuvat:Ikea

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *