Ilmaiset postikulut Bellapuotiin ja sisustustuotevinkkejä!

excuse the mess -juliste, Walldesign // Nivolas Vahe -oliiviöljy, Design Kellari // Koira-tyynynpäälinen, Moon River Interior 

räsymatto kierrätyssilkistä, Rento Design // avainteline/avaimenperät, Sisustuscarena

Umbrella -juliste, Walldesign // Siksak-juliste, Walldesign // Mr. P One Man Shy -valaisin, Sisustuscarena Pilvilaatikot, Sisustuscarena //  kangaskori, Superupee // Transport-juliste, Walldesign // D-Dog -valaisin, Sisustuscarena

By Lassen - Kubus 4, Design Kellari // Papukaija -tyynynpäällinen , Moon River Interior

Julmettu sisustusvimma ja ideointi päällä. Tekee mieli vielä vähän lisää väriä, valoa ja hassuttelua. Klassikoita ja jotain muuta. Pientä ja suurta.

Koostin tämän postauksen sisustushaaveeni Bellapuodin valikoimasta, joka on kuulkaas sellainen aarrearkku, että jos vain aikaa on, löytyy sieltä ihan huikeita timantteja. Kuten nyt vaikka tuo papukaijatyyny tai koiravalaisin. I like!

Naistenpäivän kunniaksi Bellapuoti tarjoaa muuten ilmaiset postikulut koko päivän ajan! Tervemenoa siis ostoksille!

Onko sinulla muuten jokin tietty kevään sisustushaave mielessäsi? Meidän pitäisi sisustaa makuualkovi uusiksi...

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Laura / Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.com

Voihan kevät ja sisustusinnostus! Meillä on työnalla makuuhuoneen uudistus, joka alkoi jo maalaamisella. Maaliskuussa alkoi tosin myös ostolakko, joten nyt on aikaa ideoida...

(Ei varmistettu)

Miten löysitkään joukosta moisia ihanuuksia!

Hetken selailin valikoimaa, enkä löytänyt kirjavasta joukosta mitään noin kaunista. Paljon oli valikoimaa, mutta ehkä puolia pitäisi jäsennellä vielä tarkemmin, muuten jyvien erottaminen akanoista on aika työlästä.

Amanda (Ei varmistettu)

Oioioioioioi!! Ostan osta ostan! :D <3

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Ideointi onkin ihanaa! Yksi ideointikohde täällä on myös parveke, jota emme ole saaneet kahteen edelliseen kesään kuntoon. Jospa sitten nyt :)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Täytyy myöntää, että kaupan hakuosuudet voisivat olla paremmat. Bellapuodissahan on vaikka mitä ihanaa, mutta etsintä vie aikaa!

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Jes <3

Kommentoi