Ilosaari – kuin palaisi kotiin!

    

Istuimme eilen Hotelli Aadan aamupalapöydässä parin kaverimme kanssa ja puhuimme siitä, kuinka Ilosaari-viikonloppu on vuoden varmin hetki tavata vanhoja kamuja. Vaikka suurin osa meistä asuukin Helsingissä – ja jopa vain muutamien kilometrien päässä toisistamme – ei tavallisen arjen keskellä ole enää aikaa nähdä vanhalla porukalla yhtä usein kuin ennen. Työt, parisuhteet, harrastukset, lapset ja koko tavallinen elämä vie enemmän aikaa kuin ennen, ja silloin after workit ja yhteiset aamupalat vaan jäävät yhä harvemmiksi.

Mietimme myös siinä kahvikupposten (pannukahvia) ja karjanalanpiirakoiden (itse tehtyjä) ääressä, mikä Ilosaaresta sitten tekee tapahtuman, jonne kaikki haluavat – edelleenkin – tulla. Edelleen, vaikka ehkä jokainen meistä ei jaksakaan enää bailata aamukuuteen (toiset tosin jaksoivat aamukymppiin). Edelleenkin, vaikka useimmilla teltta on vaihtunut hotellihuoneeseen ja bändikattauksestakaan ei löydy välttämättä niitä suurimpia maailmantähtiä.

Tulimme siihen tulokseen, että kaikkien oman elämän muutosten ja muiden festareiden keskellä Ilosaari on edelleen säilyttänyt sen hyvällä tavalla kotikutoisen otteensa. Älkää ymmärtäkö väärin! Minusta on tietysti ihanaa myös muiden festareiden flowmainen hifistely tunnelmavaloin ja viinibaarein, mutta kyllä aivan aidon festaritunnelman saavuttaa enää vain Ilosaaressa. Miten siistiä onkaan kuunnella laadukasta kotimaista musiikkia iloisten ihmisten keskellä. Miten mahtavaa on asioida lupsakoiden joensuulaisten kanssa, jutella teidän älyttömän mukavien lukijoiden kanssa tai tilata se Ice Beaver (Eskolle), jonka takana on porukka hyviä kaveruksia, jotka halusivat vain tehdä jotain kivaa yhdessä. Miten mahtavaa onkaan nähdä Kerubin myyjänaisten jorailevan pulled pork –annosten välissä ja nähdä Haloo Helsinkiä laulava yleisömeri.

En ole joensuulainen. Mutta silti aina heinäkuun kolmantena viikonloppuna tuntuu, kuin olisi palannut kotiin.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Sanna (Ei varmistettu)

Katoliina, oot vaan niin kaunis ja ootte Eskon kanssa ihanan näköinen pari! :)

Esko (Ei varmistettu)

Olisit tullut Hottentotti morjestamaan. Kivaa loppukesää!!

tyttis. (Ei varmistettu)

En ole itse päässyt Ilosaareen moneen vuoteen, mutta kyllä veit jalat suustani postauksellasi. Monia festareita aikanaan kiertäneenä, Ilosaaressa vaan on "sitä jotain" :) ♥ ehkäpä sitten ensi kesänä.. :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Tänks :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Voi harmi tosiaan ;D Nähdään!!

Hottentotti (Ei varmistettu)

Kaunis pari olette :) Näin teidät pari kertaa. Ilosaari on kesän parhautta <3

Esko (Ei varmistettu)

Varmasti kohtaamme!! Sinullekin oikein mukavaa loppukesää!!!...:)

Esko (Ei varmistettu)

Heippa Piia! Kiitos myös tästä näkökulmasta ja olipa kiva, jos Ruisrock postaus välitti aurinkoisen ja iloisen tunnelman...Oikein kivaa kesää!!

Anne (Ei varmistettu)

Hitsi, olette päässeet ilmaiseksi lehdistöpassilla festareille. Nyt kyl olen kade, jos jakavat ilmaisia pääsyjä siitä, että kehuu festareita kahden blogi merkinnän verran.

Nanni (Ei varmistettu)

Karoliina! Näissä ja jo aiemmissakin kuvissa olen katsonut, että et todellakaan tarvi ripsienpidennyksiä! Sun silmät näyttää ihanilta ja kauniilta ilmankin. Mulla on itsellä vähän sama, että ripsienpidennysten jälkeen tuntuu ankealta, mutta samalla oma meikkaaminen alkaa taas... luomivärit jes, rajaukset jes.. kaikki se, mitä ei jaksa tehdä kun on ripsienpidennykset ja näyttää ihan ookoolta ilmankin, mutta kyllä sillä omalla ehostamisellakin vaan saa itsensä näyttämään kivalta, jopa kivemmalta, kuin pelkillä räpsyillä ilman muuta panostusta! Sä oot mielettömän kaunis NYT! Kivassa, pienessä meikissä ja ILMAN räpsyjä! :))

Esko (Ei varmistettu)

:)

Sanna (Ei varmistettu)

Nolo kirjoitusvirhe, Karoliina siinä pitäis lukea! :)

Elina (Ei varmistettu)

Olipa mukava kohdata teidät ja huomata miten aitoja te ootte, huippua! Ehkä kohtaamme taas ensi vuonna. Mukavaa loppukesää.

Esko (Ei varmistettu)

Olen käynyt Ilosaaressa vuodesta 1998. Eli muutaman kerran olen maksanutkin kyseisille festivaaleille. Eläkä turhaan Anne kadehdi vaan nauti kesästä!...:)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Voi kiitos :)

kata (Ei varmistettu)

Kylläpä on söpö Ilosaarityttö!! :)

Minna (Ei varmistettu)

Ilosaari on parhautta! Kiitos teille hulvattomasta juttutuokiosta - mahtava yhteisselfie löytyi puhelimesta mutta sitä ei nyt "harmillisesti" saa tähän linkitettyä ? Nähdään taas! Minna

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.