ISAK -sisustusmerkki Suomessa

Huomenia kansa,

vähän aikaa sitten nimimerkki " =) " toivoi minulta lisää sisustusaiheisia postauksia. Lupasin, että niitä tulee. Ja tässäpä ensimmäinen.

Sain pari viikkoa sitten Innodeco -nimiseltä sisustustuotteiden maahantuontifirmalta infosähköpostin, jossa kerrottiin, että Suomeen rantautuu pian maailmalla jo kovan suosion saanut ISAK -merkki. ISAK tuoteperheen on suunnitellut ja perustanut ruotsalainen graafinen suunnittelija ja kuvittaja Sandra Isaksson, ja tyyliltään ISAKin tuotteet ovat värikkäitä ja kauniilla tavalla aavistuksen retrojakin. Semmoisia skandinaavisen yksinkertaisia, mutta kuitenkin kotoisia.

Niin ja onhan merkki myös muuten varma hehkutuskohde meille, joiden mielestä esimerkiksi Ferm Living on sykähdyttävä! Tuotteet sopivan nimittäin aika kivasti yhteen, vai kuinka?

ISAK -tuoteperheeseen kuuluu design-lahjoja, sekä erilaisia kodin tuotteita ja tapetteja. Jälleenmyyjiä löytyy niin kivijalkamyymälöistä kuin netistäkin.

Kokosin tähän postaukseen omat inspiraatiokuvani ISAK:n valikoimasta. Sykähdyttääkö?

Ihanaa torstaita! Toivoa on :)

-Karkki-

Kuvat: http://isakisak.blogspot.fi

 

 

 

 

 

 

Kommentit

[G (Ei varmistettu) http://odotanblog.blogspot.fi

Oi vau! Tosi pirteitä kuoseja ja ihan uusi tuttavuus minulle. :)

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Lehteen painettava kolumnini on mielestäni semmoista minun omaa ajatuksenvirtaani, blogissa sen sijaa täytyy erityisesti keskustella lukijoiden kanssa, ja kuunnella, mitä toiveita teillä aina onkaan. Interaktiivisuus kuuluu asiaan, koska eihän blogi olisi blogi, jos sillä ei olisi lukijoita ja lukijoiden mielipiteitä. Toisaalta haluan kyllä itsekin aina tutustua uusiin asioihin, ja ottaa asioista selvää...kai se on tämmöisen semi-toimittajan luonnollinen luonteenpiirre: uteliaisuus!
Uusi asunto on vielä osin arvoitus, mutta omakotitalo se ei kyllä ole! Siitä olen varma ;) Helppo asuminen ilman ikuista nurmikonleikkaamista tai seinän maalaamista sopii meille paremmin...

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

No eikö!! En malta odottaa, että pääsen katsomaan ja hypistelemään noita joku päivä ihan livenä!

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Niin oli minullekin! Mutta silti mallisto tuntui heti jotenkin todella kotoisalle ja omalleni!

=) (Ei varmistettu)

ihanaa!!! Vihdoin sain sisustusjuttuja!! Ja kuvia teidän kodista :P ja noi on tosi MAGEET!! ja varmasti jonkunlaista juttuja tulee meidänkin kotiin :) Löydät aina niin uutta ja kivaa tänne, mitä en itse ole kuullutkaan :D Iso kiitos, että kuuntelet toiveita ja vastaat näinkin ahkerasti lukijoille!! :) Seuraava toive onkin, että minne muutatte?? Omakotitalo?? :P

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.