Jos et sä soita (eli vastaa blogikommentteihin) + hyvittelyarvonta

Moni teistä on varmasti kesän aikana huomannut, että olen ollut auttamattoman huono vastaamaan teidän kommentteihinne. Tai jos totta puhutaan: En ole varmasti vastannut yhteenkään tekstiin. Siihen on syynsä. Ehkä vähän hatarat. Mutta syyt kuitenkin. Nyt on selittelyn vuoro.

Viime vuodet ovat olleet minulle aika rankkoja. Henkisesti ja fyysisesti – jos niitä voi edes erottaa toisistaan. Ja kun on ollut pitkään kiirettä ja vähän kaikkea, olisi loma ollut oikeasti aika tarpeeseen. Mutta niin ihana, paras ja rakas ammatti kun tämä bloggaaminen onkin, on tässä yksi huono puoli – tästä ei ole lomaa. Totta on, että saan päättä työpäiväni itse ja postauksia voi tehdä vaikka kuukauden etukäteisajastuksella jemmaan. Mutta siltikin blogi on läsnä suurimmassa osassa päivistä – se tulee sähköpostiin, kilahtaa puhelimeen tai juolahtaa ideana mieleen. Olo on kuin maanviljelijällä, joka ei koskaan saa maatalouslomittajaa.

Ja älkää ymmärtäkö väärin. Kuten sanottu, RAKASTAN tätä työtä, mutta joskus on vaan pakko ottaa pieni irtiotto. Koska itse teksteistä loman pitäminen ei ole mahdollista, täytyi minun tehdä näin jälkikäteen ajateltuna ehkä vähän tyhmäkin ”pakkolomailu”– päätin, että kesällä jätän kaiken muun kuin itse postausten kirjoittamisen pois päivälistoistani. En vastaa kommentteihin, en päivitä juuri somea ja sähköposteistakin valikoin vain kaikkein tärkeimmät.

Mutta tiedättekö mitä? Jokaisen kommentin olen lukenut, rekisteröinyt ja painanut mieleeni. Olen ottanut neuvoa, kuunnellut kokemuksia ja ollut muutenkin kartalla siitä, mitä teille kuuluu siellä ruudun toisella puolella.

Nyt on alkanut kuitenkin jo syksy (josta olen toitottanut jo useaan kertaan). Syksy tarkoittaa taas järjestelmällistä otetta, oikeaa kokonaisvaltaista bloggaamista vuorovaikutuksineen, kaikkineen.

Joten te ihanat, jotka olette minun himmailuistani huolimatta pysyneet mukana. Kiitos ja anteeksi!
Hyvittelyksi kaikesta tästä puolitehoisesta kesästä, pistetään pystyyn arvonta:

Kommentoi tähän alle, millaisia postauksia tai kuvia haluat syksyn aikana nähdä. Ja mihin kysymyksiin haluaisit vastauksen. Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan 100 euron lahjakortti Mainion nettikauppaan. Arvonta-aikaa 19.8.2017 asti .

-Karoliina-

Kuvat: Mainio, AW2017/Drop1

Kommentit

Täällä toivotaan juttuja ihan normaalista arjesta ja myös mielipidekirjoituksia ajankohtaisiin asioihin, ne ovat tämän blogin parhaimmistoa mielestäni. Mukavaa alkanutta syksyä!

Hyvin vähän kommentoin koskaan mihinkään blogiin ja meinasi tämäkin jäädä kun kirjautumiseksi meni mut tein sen.En lupaa vieläkään kommentoida postauksiin mut luen blogitekstejä mielellään.

sinun blogisi on ollut seurannassa jo useamman vuoden. Tykkään tyylistäsi kirjoittaa..

postausaiheita vois olla tavallinen uus perhe arki lapsen näkökulmasta.. miehesi voisi joskus kirjoittaa tekstin teidän arjesta. 

Kivaa syksyn alkua teille!

Postauksia arjesta, pienistä iloista, ajankohtaisista aiheista.. Tykkään paljon tyylistäsi kirjoittaa, jatka samaa rataa ! :)

Ihan arkiset postaukset ovat minustakin parhaita. Huumorilla höystettynä !

Arkiset postaukset ovat parhaita, koska sitähän se elämä on :)

Tampere-postaus suosikiksi nousseista ravintoloista, kahviloista yms.

s-k-v

Tahtoisin postauksia koululaisen vaatetuksesta ja ihan tavallisista koululaisarjen aikataulu ym. asioista.

Mua kiinnostaa kovasti F:n koulutaival - miten kouluun siirtyminen sujuu, mitkä on pienen koululaisen must-juttuja, äidin näkökulma suureen muutokseen jne. Muutenkin kaikki lapsiperhe-elämään liittyvä kiinnostaa, nykyisessä elämäntilanteessasi tietysti myös uusperhekuviot, etenkin kaikki käytännön järjestelyt kiinnostaa ja miten teidän perheessä on selvitty mahdollisista haasteista (toisten yksityisyydensuojan puitteissa tietty). Identiteettipohdinnat ja muut syvälliset jutut kiinnostavat myös kovasti. Mukavaa syksyä ja tsemppiä työn ja perheen yhdistämiseen!

Postauksia samaan malliin kuin nytkin, arjesta ja juhlasta. Ajankohtaisista aiheista ja ihan vaan hömppää. Kauneusjuttuja ja lastenasioita.

Arki postaukset kiinnostaa, sekä ravintola vinkit sekä kirppislöytö postaukset :) Aiemmin blogissasi kommentointi oli myös vilkasta ja muiden kommentteka oli kiva lukea, harmi kun kommentointi muuttui asiattomaksi ja jouduit laittamaan kommemtounnin rekisteröitymisen taakse :/

Postaukset arjesta parhaita :) Mutta myös ravintola ja kauneus jutut kiinnostavat.

Taas yksi äitiblogi

Olen myös kiinnittänyt huomiota vähentyneeseen kommenttikenttäkeskusteluun. Osaltaan varmasti kommenttien vähyys johtuu siitä, että vastaiset niihin harvakseltaan. Osaltaan varmasti rekisteröitymispakosta. Olen monesti pohtinut, että on tavallaan sääli, ettei hyvänkään aiheen ympärille synny keskustelua. Keskustelu ja ajatusten vaihto kun on usein se kiinnostavin osa blogin lukemista. Jos jossain vaiheessa tuntuu, että uskallat avata taas kommenttikenttää vapaammaksi... No, olisi kiva lukea myös keskustelua aineiden ympäriltä. :)

Ymmärrän oikein hyvin pienen "irtioton " tarpeen menneiden tapahtumien ja aikojen valossa. Samoin ymmärrän sen, että kommenttikenttä vaatii rekisteröitymisen. Se on kun on ihan yksinkertainen juttu ja ne jotka haluavat kommentoida ovat sen tehneetkin. Kommentit ovat olleet fiksuja (mikä ei tarkoita samaa mieltä olemista!!)  mikä kertonee jotain kommentoijista. Tokihan tänne saa edelleenkin epäasiallisestikin kommentoida - rekisteröitymisen kautta. Meidänhän pitäisi fiksuina ihmisinä pystyä sanomaan nimellämme myös se, mitä sanomme nimettöminä, oli se sitten mitä tahansa. Tuskin sinä mitään kommentteja poiskaan karsit, vai kuinka?

Mukavaa alkanutta syksyä koko perheelle!

Kaikki postaukset on kivoja, kunhan ei mene liian kevyeksi. Mielestäni syvälliset ja pohdiskelevat jutut ovat mielenkiintoisimpia. Vanhemmuuteen ja naiseuteen liittyvät jutut ovat hyviä. Pus!

idamoida

Minusta olisi mielenkiintoista lukea arvoistasi. Siitä, mikä on arvokasta juuri sinulle ja mitä arvoja haluat lapsellesi esimerkilläsi opettaa. Arvokeskustelua mielestäni tarvittaisiin nykypäivinä, kun pohditaan, millaisen maailman haluamme jälkikasvullemme luoda ja miten haluamme ympäristöä ja kanssaihmisiä kohdeltavan. Myös diginatiivius kiinnostaa, kun poikaani kaikki vempeleet kiinnostaa. :) Ja aasinsillalla tästä pääsee tytön äitiyteen, sukupuolikasvatukseen. Siispä arvopohjaa!

Haluaisin lukea koulujutuista. Oma tyttäreni myös aloitti ensimmäisen luokan, niin sellaiset asiat kiinnostaa erityisesti. 

Tofuttaja

Pohdiskelevammat postaukset ja ihan tavalliset arkijutut kiinnostaa!

Pidän eniten mielipidepostauksista, ne on kiva lisä arkipostauksien joukossa. Olisi kiva saada postauksia myös Tampereesta (parhaat ravintolat, kirpputorit yms).

Toivon F:n ja sinun vaatepostauksia sekä lapsiperhearkeen liittyvää asiaa.

Tää blogi on monena päivänä ainoa minkä jaksan lukea. Kiitos siis kiinnostavuudesta :)

Arkisia asioita, kuvia kodin sisustuksesta, vaatepostauksia.

Rakentavaa palautetta ja postaustoive: Rakastan kirppislöytö-postauksia! Niihin, kun saisi vielä enemmän kuvia, jossa löydöt ovat ns. tositoimissa.(Vaate asukokonaisuuden kera tai astiat kattauksessa jne.) Anna jo kuvalla oma tarinasi löydöille! :)

Vähän kaipaan myös päästä kurkistamaan teidän kotiinne! Löysikö valkoinen fiftarikaappi koskaan uusia vetimiä tai asettuiko nojatuolinurkkauksen esineet kohdilleen? :) Toki ymmärrän kyllä, jos haluatte pitää kodin yksityisempänä aiheena. Onhan koti kuitenkin teidän kolmen oma turvapaikka, jota ei välttämättä halua enää kaikkien nähtäväksi.

Kommenttikyylänä olen huomannut, että saat melko usein kehuja kirjoitustyylistäsi - yhdyn heihin. Kirjoitat napakkaa, elämänmakuista, ailahtelevaa (sanan positiivisessa merkityksessä), kepeää, hauskaa, rajua, kärjistettyä ja ennen kaikkea AITOA tekstiä. Love it!

Arkiset postaukset, esim my day tyyppiset kiinnostaa eniten. Mukaan arvontaan!

Arjen asiat kiinnostavat eniten, minun päiväni tyyppiset jutut ovat tosi mielenkiintoisia! Voisiko tuota toteuttaa koko perheen versiona? :)

Toivoisin enemmän sisustuspostauksia! Arkipostaukset on myös kivoja :)

Vinopino

Tykkään lukea sun arkisia kuulumisia ja feministiset aiheet myös itselle tärkeitä ^_^ kaljukeiju@gmail.com

Kiitos ihanasta blogista! :) Toivoisin tavallisia arkijuttuja, F:n koulujuttuja ja erityisesti, paljon vaatejuttuja sekä sun että F:n! :) 

Seuraan blogiasi ja pidän siitä.
Tampere-postaus ja mietteet lasten harrastuksista kiinnostaisi. Ehkä joskin lukijatapaaminen?

Päivä mun kanssa -postauksia on aina kiva lukea :). Niin ja F:ään liittyvät jutut kiinnostaa, itselläni kun on samanikäinen poika.

Postauksia arjesta ja koulun aloituksesta. Täällä myös ekaluokkalaisen äiti.

Mielestäni arjesta kertovat postaukset ovat parhaita ja niitä toivon jatkossakin saavani lukea. Ihanaa syksyä sinulle ja perheellesi! 

Täysin ymmärrettävää että haluaa pitää välillä "lomaakin" vaikka et kuitenkaan täysin ole lomaillut :)

Toivepostauksena normiarkea, ja pohdintaa siitä kuinka olet itse sopeutunut tekemään pelkästään blogihommia, onko ollut ikävä.opettajan työtä?

Hykertelen täällä, kun joku toinenkin puhuu elokuun puolivälissä syksystä. :) (Nimimerkkini mukaisesti lempparikuukaudet meneillään..)

Arkipostauksia toivon minäkin: kodista, rutiineistanne, uusperheestä, juhlista.

Pirteää syksyä sinulle! :) 

iidis
Varpain jaloin

Postaukset uusio- ja lapsiperheen arjesta ja tavoista elävöittää arkea toimivat hyvänä vertaistukena samassa elämäntilanteessa elävälle :)

Arkiset postaukset teidän päivistä kiinnostaa. Lisäksi tykkään tyylistäsi, joten vaate, kosmetiikka, yms. kiinnostavat kovasti. Ja tietty kaikki erilaiset arkea helpottavat vinkit ja tuotteet ovat kivoja :)

riik
3h+kasvimaa

Kauniita syksykuvia ja ihania fiiliksiä :)

Minua kiinnostaa lukea kirpputorilöydöistä, persoonallisesta sisustuksesta sekä arkeen liittyvistä vinkeistä :)

Tavallinen arki kiinnostaa. Ne pienet suuret huomiot arjessa, kuin myös työtäsi koskevat postaukset - osittain kun itsekin teen etätöitä.

Tavallisesta arjesta kertovat postaukset ovat mieleeni. Lukisin kyllä mielenkiinnolla uusista työkuvioistasi ja miten muutokseen päädyit. Ylipäätään muutos on aina syksyllä inspiroivaa luettavaa :)

Kuvia olisi kiva saada esim työmatkalta...ja vaikka ihan arkisia instastoriseja...

Haluaisin vastauksen kysymykseen: onko hetkiä, jolloin äitiys koettelee toden teolla hermojasi? Ajatteletko lapsestasi koskaan negatiivisesti?

Arkipostaukset inspiroi aina! Ja sekaan aina vähän jotain syvällisempääkin pohdintaa, kun niiden aika on :)

Arkiset asiat parhaita. Lastenvaatteet ja -tyyli ei oo koskaan tylsää- toivepostauksena vaikkapa "lapsi valitsi äidin vaatteet" :)

Koti ja sisustus aiheiset jutut kiinnostavat aina :)

Haluaisin nähdä blogissasi kuvia, jotka ilmentävät syksyn tunnelmia ja ajatuksia. Olisi mukava lukea arjen meiningistä ja pienistä tai suurista ilonaiheista, toki huolistakin voi kirjoittaa. Mikä saa sinut hymyilemään ja onnelliseksi? Mikä huolestuttaa ja aiheuttaa surua? Mikä ärsyttää? Mistä saat voimaa ja energiaa?    Toivon sinulle onnellista syksyä!

Haluaisin kuulla teidän perheen lemppari arkiruokareseptejä. Ja uuteen kotikaupunkiisi liittyviä postauksia olisi kiva lukea lisää.

Toivon postauksia arkisista asioista ja uusperheen elämästä. Myös vanhemman ajatukset siitä kun lapsi aloitti koulun olisi mielestäni kiinnostava aihe :)

Omasta mielestäni ne ihan tavalliset arkipostaukset ovat jostain syystä niitä ihan parhaita! Syksy on aina itselleni uusien alkujen, innostumisen sekä kesän jälkeisen ryhdistäytymisen aikaa, joten erityisesti muiden arjesta ja etenkin sen tehokkuudesta (toki laiskottelupäiviä unohtamatta) on jotenkin tosi motivoivaa lukea!

Eli niitä ihan perus pyykkivuoria ja arkiruokia peliin! Myös kaikenlaiset arjen hacksit, vinkit, parhaat jutut sekä listat pienistä iloista yms. olisivat hyvin tervetulleita! :)

Mä tykkään ihan vaan tavallisista arkipostauksista, ne on parhaita. :) Lisäksi olis kiva lukea vinkkejä Tampereen parhaista kahviloista, ravintoloista tai vaikka ihanimmista kivijalkakaupoista. :)

Toivoisin sisustus sekä ihan perus arkisia juttuja :) Lisäksi muotipostaukset kiinnostaa, sulla on tosi ihana tyyli!! Näppärät lapsiperheen ruokareseptit olisi myös tervetulleita:)

Sun tyylipostaukset on aina ollut mukavaa luettavaa, sulla on niin kiva tyyli! Eli niitä toivon :)

Blogin parhainta antia ovat arkiset asiat: tyylipostaukset, sisustusjutut, kirpparilöydöt ja tietysti maailmanmenon pohdinta. Niitä toivon siis jatkossakin blogistasi löytyvän!

 

Pages

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.