Joulu 2015

Huh! Kotona ollaan. Takana joulu 2015. Takana Lahti-joulu, Hankasalmi-joulu, mökki, Jyväskylä ja vaikka mitä. Niin ja koko Bella-historiani pisin postaustauko - 4 päivää ihan ilman blogijuttuja. Erikoista!

Palasimme tänään takaisin Helsinkiin, vaikka töihin paluuseen on vielä jonkin verran aikaa. Olisi ollut ihana jäädä vielä mummolaan, mutta kaupungin menot ja velvollisuudet kutsuivat. Lapsuudenkodissa kun voi vajota aina sellaiseen epätodelliseen oloon siitä, ettei arkea olisikaan olemassa. Toisaalta kyllä ihanaa olla jo kotona (kunhan nuo kassit vain saisi purettua pikaisesti).

Kuinka teidän joulunne sujui?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit

S (Ei varmistettu)

ihania kuvia, hyvä fiilis välittyy kyllä vahvasti! mulla joulu meni töissä, joten oon ehkä onnellisin kun sain nyt tulla pitkille vapaille lapsuudenkotiin. joulunvietto näin jälkikäteen on kai ihan sallittua, vaikkakin vähän erilai kuin ehkä just aattona :D ja tuo on totta, kun sanoit että voi vaipua epätodelliseen oloon. samaistun täysin. ihania vuoden viimeisiä päiviä <3

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Samoin <3

Kata (Ei varmistettu)

Miun ja miun pojan Joulu sujui rennosti omassa uudessa kodissa lahjoja availlen, leväten ja ulkoillen :)
Ihania kuvia, taas kerran! Minkä merkkinen Karoliina tuo siun pipo on?
Hyvää tulevaa vuotta Teille :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Voi apua! Kiitos, kiitos valtavasti ❤

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kuulostaa kivalle! Pipo on Coalin!

Sade (Ei varmistettu)

Tosi harvoin tulee blogeja seuratessa kommentoitua erästä seikkaa. Yleensä tekstit herättelevät miettimään , pohdiskelemaan tai tutkimaan aiheita ja sitä kautta joskus jopa kommentoimaan. Jokainen kirjoitus/ postaus antaa lukijalleen juuri sen verran kun mitä on valmis vastaanottamaan.
Mikään ei tässä maailmassa tule helposti tai ole itsestäänselvyys, ei myöskään se että kirjoitusasu on mielenkiintoista ja helposti lähestyttävää. Kolmistään-blogi on valloittava ja avoimuudessaan hämmästyttävän aito. Kiitos tästä !
Lisäksi blogin kuvat ovat hienoja, tunnelmaltaan koskettavia , oikeassa hetkessä ja tilanteessa otettuja suhteessa tekstiin. Usein kehutaan postausta mutta miten taitavia valokuvaajia teistä on kehittynyt, ammattikuvaajan veroisia. Kiitos !
Onnellista Uutta Vuotta ja kaikkea parasta vuodelle 2016 <3 !

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.