Jouluinen Forum, kätevä EuroPark ja hyödyllinen alekoodi

 

 

Tiedättekö sen tunteen, kun oikeasti mieli tekisi lähteä keskustan jouluvaloihin ja kauniisiin vaate- ja sisustusliikkeisiin pyörimään, mutta arki pakottaa kuitenkin suuntaamaan kohti automarkettien maitohyllyjä ja arkistakin arkisempia ruokaostoksia? Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa lukea tämä joulukalenteriluukkupostaus huolella. Olen löytänyt nimittäin tavan, jolla voi yhdistää rennon kaupunkihengailun ja silti saada jääkaapin valolle kaveriksi apetta. Ai miten? No minäpä kerron. Homma etenee seuraavalla tavalla:

  • Klikkaa itsesi Prisman kauppakassipalveluun ja täytä ostoskori ruualla, kodin tuotteilla, joululahjoilla ja kaikilla niillä asioilla, jotka yleensä ostaisit perus-Prismasta. Kun ostoksesi ovat korissa, valitse toimituspaikaksi Helsingin keskustan Forum-kauppakeskuksessa sijaitseva Forumin EuroPark P-CityForum-parkkihalli. Niin ja hei, älä unohda aktivoida Bellablogien joulukalenterialekoodia! Lähetä viesti PRISMA BELLA numeroon 16130 ja saat paluuviestinä alennuskoodin, jolla saat Prisma kauppakassin keräilyn veloituksetta (yleensä alkaen 4,90e/keräily)*
  • Odota Prisman lähettämä tekstari, joka kertoo, että tilauksesi on toimitettu Forumiin. Kauppakassitilaukset toimitetaan Forumiin kahdesti arkipäivässä, lauantaisin kerran. Voit siis valita päivän ja aikahaitarin, jonka aikana haet omat ostoksesi Forumista. Kun viesti valmiista kauppakassista on tullut, hurauta Forumiin ja tarkemmin EuroPark P-CityForum-parkkihalliin. Parkkihalliin ajaessa kannattaa valita ns. City-hallipuoli, eli alatason alue F, jonka välittömässä läheisyydessä Prisman noutopiste sijaitsee. (Toki muualtakin kauppakassien luo pääsee, mutta tämä on kätevin tapa)
  • Parkkeeraa auto parkkihalliin, joka on auki klo 6-24, ja jossa paikkoja on peräti 1300. Edullisinta parkkeeraus on sunnuntaisin (1e/h), sekä maanantai-lauantai-iltaisin, jolloin auton saa jemmaan kahdella eurolla tunti. Toinen Bellablogien joulukalenteritarjous liittyykin EuroParkiin. EuroPark tarjoaa 40 %:n alennuksen 50 ja 100 euron arvokorteista. Arvokortit ovat voimassa kaikissa EuroParkin pysäköintikohteissa 28.12.2015 alkaen seuraavan 11 kuukauden ajan**
  • Hengaile Forumissa. Tee niitä kivoja juttuja! Istu kahvilassa, juo smoothie, tee jouluostoksia, ihaile valoja ja ole vaan.
  • Kun lähdet, käy hakemassa kauppakassisi parkkihallissa sijaitsevasta noutopisteestä. Joka on muuten takuuvarmasti kunnollinen paikka elintarvikkeille jääkaappeineen ja pakastimineen. Tekstailla saatu koodi vaan näyttöön ja luukku auki.
  • Hurauta kotiin tyytyväisenä!

-Karoliina

*Lähetä viesti PRISMA BELLA numeroon 16130 ja saat paluuviestinä alennuskoodin, jolla saat ensimmäisen Prisma Kauppakassi-tilauksen ilman keräilymaksua. Jokaista puhelinliittymää kohden saa yhden alennuskoodin. Syötä koodi tilausvaiheessa sille varattuun kenttään ja paina "aktivoi koodi". Tee tilaus: Prisma.fi/kauppakassi. Kampanja on voimassa 23.12.2015 asti, mutta koodi itsessään toimii 31.12.2015 saakka. 

** Max. 2 arvokorttia/ henkilö. Myynnissä EuroParkin asiakaspalveluissa 24.12. asti, tai niin kauan kuin arvokortteja riittää.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Todella kätsyä!

Asilah (Ei varmistettu)

jep, me haetaan aina kannelmäen prismasta ostokset mukaan ja mikään ei kyllä ole kätevämpää kahden alle 3 veen kanssa.

Aba (Ei varmistettu)

Voi luoja olispa täälläkin leveleillä tollanen palvelu,mutta ei eipä ole.
Niin käyttäisin sitä,en tykkää isoista marketeista kun tuotteiden etsimiseenkin menee iäisyys aikaa,saati jos unohdat jotain ja palaat alkupäähän sitä hakemaan,huokaus....

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Juur niin!!

Täydelliset korkokengät ja unelmien mekko | Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi/taydelliset-korkokengat-ja-unelmien-mekko/

[…] Jouluinen Forum, kätevä EuroPark ja hyödyllinen alekoodi […]

Piff (Ei varmistettu)

Mitäpä luulet, tuleeko _OIKEASTI_ käytettyä jatkossakin esittelemääsi konseptia vai oliko pelkästään pakollinen yhteistyöpostaus? Postauksen esittelyssä systeemistä sai hankalan kuvan. Tavaratalo Stockmann tien toisella puolella ajaa saman asian - paljon kätevämmin tosin.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Ai mikä Stockassa on kätevämpää? Minusta ainakin ruokakauppaostokset ovat kuolettavan tylsiä, joten mielellään nappaan vaan valmiin kassin autoon, jos se on mahdollista!

happy wheels game (Ei varmistettu) http://happywheelsplay.games

If there are many sad stories, share it with the people you trust. Sharing helps people get closer together and you also relieve some of that sadness.

Kommentoi