Joululahjavinkkejä!

Ensi lauantaina vietetään Vantaalla, Hobby Hallin myymälässä Lasten lauantaita (klo 10-18). Luvassa on mm. arvontoja, kasvomaalausta, sekä paljon lastentuotteita ja leluja -30%. Niin ja saapa tuolla reissulla kuvauttaa itsensä myös ihan oikean joulupukin kanssa (klo 11-15).

Kurkkaapa Hobby Hallin sivuilta minun lahjavinkkini vauvasta teini-ikäiseen asti. Niin ja mikä mahtaa olla mun lahjakimaran villi kortti? Se selviää täältä.

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Kira (Ei varmistettu)

Ei millään pahalla , mutta en ainakaan minä jaksa enää lukea näitä maibospostauksia; katso täältä ja tuolta linkistä mitä kaikkea kivaa on tarjolla , plääh. Rehelliset ja mielenkiintoiset postaukset hukkuu aikalailla näihin mainoksiin, kun ei viitsi aina edes avata postausta. Mutta oma valintahan se on , mitä blogeja lukee ja mitkä jättää lukematta :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Totta :) Voi valita, ja se on tietysti hyvä juttu!

Tosin "hukkuminen" minua vähän harmittaa. Sain sanavalinnasta kuvan, että "mainoksia" olisi paljon enemmän kuin ei-kaupallisia postauksia. Marraskuussa olen kuitenkin kirjoittanu 19 postausta, josta tämä on ensimmäinen Bellan kautta myyty kaupallinen kampanja.

Kommentoi