Juhla-asuvinkkejä kesäkemuihin

Opettajan olemisessa on se hyvä puoli, että vuodella on tarkka rytmi ja kulkunsa. Joulu tuntuu joululle, ja loman alkaminen lomalle, kun tilanteeseen siirrytään sen perinteisen riitin kautta.

 

 

Kohta pärähtää jo ilmoille Suvivirsi, ja kauan odotettu kesä saa virallisen alkunsa. Mutta ennen lomavarpaiden paljastamista (vai sadetakin kaivelemista?)on  hetki mietittävä, mitä kevätjuhlaan voisikaan laittaa ylleen.

 

 

Haluan tietysti pukea juhlaan itselleni ja Neidille jotain kaunista, mutta en oikein näe mitään järkeä siinä, että juhla-asuihin satsataan kauheasti rahaa. Pidän tärkeämpänä, että ne arjen kulutuksessa ja pesussa pyörivät vaatteet ovat laatua, juhla-asuilta vaadin vain ulkonäköä :)Tämä jo pelkästään siitä syystä, että meidän perheemme verkkaisella juhlatahdilla Neiti mahtuu korkeintaan kaksi kertaa samaan asuun... Tätäkin toissakesän mekkoa on kierrätetty jo aika monta kertaa. Kuvan bolero tulee puolestaan käyttöön varmasti nyt viikonloppuna.

 

 

Itse tykkäänkin hommata itselleni juhlaan jotain sellaista, jota voi myöhemmin pitää myös vähän arkisemmissa tilanteissa. Kampaus, meikki ja korut ovatkin ainakin omassa juhlatyylissäni ne elementit, jotka tekevät sen lopullisen juhlasilauksen. Koruilla ja korkkareilla simppeli kotelomekko menee juhlissa. Tennareilla, pelkässä huulikiillossa ja ponnarilla mekko menee vaikka töihin.

 

Tässä vielä muutama vinkki kesän (juhla)tyyliin

  • kirkkaat värit. Erityisesti oranssi, turkoosi ja  keltainen.
  • helman pituutena midi (myös maxi).
  • haalarit (edelleen).
  • todella isot kirjekuorilaukut. Kerrankin laukkuun mahtuu kaikki tarpeellinen.
  • ruma-kauniit korkkarit. Eli siis niin hirveät popot, että ovat jo makeet. Plat form!
  • kesän kestosuosikit: hippimeinki, seilorityyli ja kukat.
  • Printit ja kuviot erityisesti alaosissa.
  • Meikissä kuulas, vähän kiiltävä iho. Huulipunissa - vaaleissa ja tummissa - oranssihtavat sävyt.

 

 

 

Kuvat:

Vaateet: Vila

Kengät:  Bianco

Muut kuvat: Oma arkisto

Kommentit

Laura (Ei varmistettu) http://loitomaa.vuodatus.net

Voi äääk! Mä rakastan Vilan vaatteita, mutta oon pistänyt itse ostokieltoon. :D Mutta, hyvä kun luin tämän, sillä olen unohtanut ostaa huulipunan siskoni yo-juhlia varten! ;)

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Itse olen pitänyt Vilaa minulle liian virallisena vaihtoehtona (olen yleensä sellainen tennarityttö), mutta ihan viimeisen vuoden aikana olen löytänyt itseni hypistelemästä sieltä vaatteita.

Huulipunissa hyvä merkki mielestäni on Make Up Store. Pysyvät hyvin, ja niiden värit on niiiiin herkkuja.

Hauskoja yo-juhlia :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.