Kaunein perhekalenteri 2016

Mä olen oikeastaan siitä asti, kun F on ollut meidän perheen jäsen toivonut, että löytäisin meille kauniin ja toimivan perhekalenterin. Kun talossa on kolme jäsentä, joilla jokaisella on omat menonsa, olisi hirveän kätevää laittaa jokaisen omat jutut yhden kalenterin sisään.

Kuulin jo muutama vuosi sitten käsitteen perhekalenteri, mutta en ole sellaista koskaan tullut ostaneeksi. No miksikö? Siksi, kun kaikki perhekalenterit, joihin olen törmännyt, ovat olleet julmetun rumia. Ja niinpä meillä on yritetty änkeä pieniin, mutta kauniisiin seinäkalentereihin kaikki olennainen...siinä onnistumatta.

Löysin jo alkusyksystä Kaapelitehtaan Rosebudista Polkka Jamin perhekalenterin vuodelle 2016, ja ostin sen jemmaan tulevaa vuotta varten. Ja kas kummaa. Se uusi vuosi kolkutteleekin pian jo ovella. Jos siis kaunis perhekalenteri on vielä hakusessa, tässä yksi vinkki. Niitä näyttää löytyvän ainakin Polkka Jamin omasta nettikaupasta vielä.

Mikä on teidän perheen tapa pitää asiat järjestyksessä? Synkatut sähköiset kalenterit vai paperiversio?
-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit

(Ei varmistettu)

Vannon perhekalenterin nimeen! Näin olen tehnyt jo kymmenisen vuotta.
Tällä hetkellä käytössä on Granitin ihana mustavalkoinen perhekalenteri. Sen ainoa miinus on oikeastaan nimipäivämerkintöjen puute.
Monena vuonna olen tehnyt kalenterin itse ifolorin kuvapalvelussa.

saparo (Ei varmistettu)

Mä oon huomannu saman, että perhekalenterit on usein rumia! Parina vuonna teetin itse valokuvista ifolorilla perhekalenterin. Tänä vuonna ostin mustavalkoisen: http://www.anttila.com/shop/fi/netanttila/perhekalenteri-moderni-50592102--malli-22 tosi kiva ja kotiimme sopiva, ja maksoikin n.7€ Kärkkäisellä :)

tätio (Ei varmistettu)

Meillä on ollut varmaan kymmenen vuoden ajan ollut nimenomaan perhekalenteri jääkaapin ovessa. Ei tultais toimeen ilman. Yleensä ostan sen kun ilmestyy kauppoihin. On tullut ohareitakin, esim. Niitä mis ei oo nimipäiviä tai viikon tai sunnuntait on niin haalealla että kaukaa vaikea nähdä.

Nyt satsasin rahaa vähän enemmän ja ostin muumikalenterin. Jokaiselle perheenjäsenelle oma kolo ja lisäksi Perhe- kolo jos on yhteisiä menoja. Toki menot on aikuisten kalentereissa mutta niitä ei muista jakaa toisille...

siiri (Ei varmistettu)

Mie oon pitäytyny omassa kalenterissa mutta täältä löytyy myös ihana perhekalenteri: www.ideri.fi

PiiaPa (Ei varmistettu)

Eikä! Just eilen ostin saman kalenterin Suomalaisesta kun tuohon heti ensisilmäyksellä rakastuin! Eli näitä löytyy siis myös Suomalaisista kirjakaupoista.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Onpas hyvä, että ovat noin kätevästi saatavilla!

Inu (Ei varmistettu)

Ehdottomasti synkattu perhekalenteri. Ei meillä pärjättäis paperisella. Sinne unohtuis merkata puolet menoista ja koska päivän aikana saattaa jo pelkästään yhdellä olla useampi meno, olis seinäkalenteri ihan sillisalaattia..

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Tuo pitää vielä opetelle!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Oo! Wau!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Hyvä idea tuo perheluukku. Lainaan ideaa :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Onpas ihana!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Ai Granitissakin on? Hyvä tietää jatkoa ajatellen. Ihana kauppa!

Hupsis Factory (Ei varmistettu) http://www.hupsisfactory.fi

Kommentoi