Kesän kuumin jälkiruoka!

Kolmistaan

Vitsi olen rakastunut tähän jälkkäriin, jonka A teki ensi kerran mökillä toissaviikonloppuna (mutta jota olen halunnut syödä useamman kerran senkin jälkeen). Tässä on sellainen herkku grillisafkan jälkkäriksi, joka sopii niin hyvin kesäherkutteluun. Resepti ei tänäänkään omani, vaan tuon kotoisan jyrkisukulan

GRILLATUT PERSIKAT JA VANILJADIPPI

  • Persikoita
  • Hunajaa
  • Turkkilaista jogurttia
  • Vaniljatuorejuustoa (Valio Viola)
  • Oliiviöljyä

 

  1. Halkaise persikka kahtia ja poista kivi.
  2. Voitele persikka hunajalla ja oliiviöljyllä.
  3. Sekoita tuorejuusto ja jogurtti keskenään.
  4. Grillaa persikat.
  5. Tarjoile kuumat persikat vanilja-jogurttidipin kanssa. 

 

Herrrrrrrrrkullista lauantaita!



-Karoliina-

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.