Kesän viimeinen viikonloppu

  

  Nyt se on aivan kohta takana. Kesän ja kesäloman viimeinen viikonloppu. Esko vietti viikonlopun Helsinki-Lahti -akselilla, me F:n kanssa Hankasalmella (ja vähän Jyväskylässäkin). Uitiin, saunottiin, herkuteltiin, paijattiin eläimiä ja oltiin yhdessä lähisuvun kanssa. Niin ja  F pääsi ensimmäistä kertaa elämässään ratsastamaan!

Töiden pitäisi alkaa ensi viikolla, mutta minun töihin menoni viivästyy nyt ainakin viikolla. Siksi nyt onkin aika ristiriitainen olo. Loma ohi, mutta ei kuitenkaan vielä töitä edessä. Omituista. Syy,miksi töihin meno nyt lykkääntyy, selviää sitten tarkemmin illan postauksessa. Siihen asti: Kivaa sunnuntaita!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kiitos!!

Daniella (Ei varmistettu)

Jännää :)

Mukavaa arjen aloitusta kuitenkin!

S.K. (Ei varmistettu)

Hei sinulla on nuo Crocsin moniväriset sandaalit! Katselin alennusmyynneissä niitä itsekin, kun olivat hurjan kauniit, mutta en sitten raaskinut skeptikkona ostaa. Ovatko ne olleet hyvät jalassa? Hiertävätkö tai hikeentyvätkö helposti?

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Ihan parhaat sandaalit, voin sanoa! Itse en ehkä hirveästi pidä tästä väristä (enää), mutta koska ovat niin ihanat jalassa, ovat jo kolmatta kesää käytössä <3 Ei hierrä, ei purista, kevyet ja ei todellakaan hiosta.

Kuinka kävi kesän 2015 to do -listan!? | Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi/kuinka-kavi-kesan-2015-to-do-listan/

[…] Kesän viimeinen viikonloppu […]

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.