Keskivertoa jännempi keskiviikko + lauantain menovinkki

Viikko melkein puolessa. Itse tulin Keski-Suomesta kotiin sunnuntaina ja maanantaina alkoi sitten jo arki ja arkeen kuuluvat menot. F matkusti kotiin vasta eilen, kun vanhempani toivat hänet ovelta ovelle Helsinkiin. Sanoisin, että aika oivallista palvelua! 

Viime viikolla jatkuneet palaverit ja tapaamiset ovat ujuttautuneet itselläni tämänkin viikon puolelle, joten aika on suorastaan kiitänyt koko alkuviikon. Huomenna on torstai ja sen jälkeen taas viikonloppu. Tekisi mieli ihmetellä ajan kulkua, mutta toistaisin siinä kai jo itseäni.

Tänään oli ihan tavallinen päivä. Mutta osittain taas ihan eriskummallinen. Kävin palaverissa, joka saattaa muuttaa – taas kerran – jotain koko edessäni olevasta elämästä, joten ei kai sellaisia keskiviikkoja elämässä niin hirveän usein ole. En voi vielä kertoa asiasta tarkemmin, mutta totean vaan, että aivan kuten kirjanikin kanssa, joskus elämässä tapahtuu ihmeellisiä asioita ja unelmat toteutuvat. Voi kun tämän asian tiimoilla – jos siis lopullinen onnenpotku käy – osaisin pysähtyä hetkeen ja nauttia paremmin kuin kirjani kanssa viime syksynä. Se asia kun tuntui menneen ohi minulta jotenkin hassulla tavalla!

Jottei elämä kävisi tylsäksi ja minua vaivaisi tekemisen puute, pitänee kaivella kaappejakin vielä huomenna ja perjantaina. Olen nimittäin mukana Lastentori -tapahtumassa lauantaina Telakkarannassa. Mukana on bloggaajakirppiksen lisäksi mm. Vimman, Tammen, Boblesin ja Pop Up Kemujen pisteet.

Minulla on myynnissä oikeastaan vain omia vaatteitani, eli XS-M -kokoisia naistenvaatteita ja 37-38-kokoisia kenkiä, sekä pieni määrä leluja ja kodintuotteita. Tervetuloa moikkaamaan ja ostoksille!

Nyt yritän taltuttaa loppuillan migreeniä. Olen hiihdellyt koko viikon karmaisevassa selkä- ja niskajumissa, joka on sitten aiheuttaneet seurannaisena migreenin. Panacodia ja Buranaa on mennyt aivan liikaa ja kohta alkaa mietityttää, pitääkö käydä hakemassa lääkäristä lihasrelaksanttipiikki ja kipulääkettä suoraan suoneen. Joskus ennen vanhaahan se oli ainoa tapa, jossa sain migreenin katkeamaan, mutta en ole onneksi joutunut turvautumaan moiseen vuosiin. Toivottavasti menisi kotikonstein ohi.

-Karoliina-

Kommentit

1. Olen harkinnut käyttäväni sisustuspalveluita sitten kun olemme löytäneet oman kodin, tähän vuokra-asuntoon en ole asiaa harkinnut.

2. Ja 3. Tällähetkellä ongelman tuottaa makuuhuone, sinne pitäisi mahtua minä, mieheni ja 11kk tyttäremme nukkumaan, myös kaikkien vaatteet säilytetään siellä. Makuuhuone on kyllä tilava, mutta huonekalut eivät tunnu löytävän paikkojaan .

4. En osaa sanoa . Tällähetkellä rahaa ei olisi paljon tähän laittaa .

5. Luulen että tavaratalossa suunnittelu passaisi meille .

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.