Kevätjuhlaitkuja

Heippa,

eilen vietettiin Neiti-F:n päiväkodissa kevätjuhlaa. Ja niinhän siinä taas kävi, että tirautin perinteiset juhlakyyneleetkin. Pienet esiintyjät olivat niin liikuttavia (tosin ujopiimä-F ei uskaltanut tällä kertaa osallistua ohjelmaan) ja Neidin ihana omahoitajakin jäi samalla pois päiväkodista. Niin ja laulattiinhan siellä vielä Suvivirsikin. Varmat itkut. Snif!

En muista tarkkaan, mistä lähiten olen ollut tämmöinen herkistelijä, mutta ainakin raskaudesta ja F:n syntymästä lähtien olen vollotellut erilaisissa tilaisuuksissa oikein urakalla. Ja koska olen töissä koulussa, niitä joulu-, kevät-, pääsiäis- ja vaikkamitäjuhlia piisaa vousien ryhdittäjäksi melko tiheään tahtiin. Viimeisimmän koulujuhlan ja sen kuoroesityksen päätteeksi oppilaatkin tulivat sanomaan: "Sallinen, me mietitiin, milloin sä repeät oikein täysin" :D

Joka tapauksessa, juhlat ovat minusta silti mukavia tilaisuuksia. Ja itkeminenkin on sellaista hyvän mielen porailua :) On kiva olla silloin tällöin vähän virallisemman näköisenä, ja monesti juhlissahan tapaa myös sellaisia ihmisiä, joita ei muulloin näkisi. Eilenkin tapasin monen Neiti-F:n hoitokaverin vanhemmat ensimmäisen kerran.

Itse tosin en vielä näihin kemuihin vetäissyt varsinaista juhla-asua päälleni, mutta Neidillä on kuitenkin jo kesän juhliin ostettu Pomp de Luxilta tilattu mekko ja neuletakki. Rakastan Pompin juhlamekkoja niiden ihanien mallien ja tyllien vuoksi! Tosin tämän kevään Pompin vaalea värimaailma on mielestäni vähän liian hailakka vaalealle Neiti-F:lle. Ehkä laitankin hänelle seuraaviin kesäkemuihin päälle talvimalliston tummansinisen tyllimekon. Mietin, että tuunaisin tumman mekon kesäkuntoon joillain pinkeillä elementeillä. Silkkinauha tai muutama rusetti voisivat sopia mekkoon hyvin.

Ihanaa uutta viikkoa!

-Karkki-

Kuvat:

Karkki, Eepi, iPhone 4S

Neiti-F:n asu:
Tekonahkatakki ja hiusruusut, H&M.
Tennarit, Stadium.
Huivi ja sukkikset, Lindex.
Mekko ja neuletakki, Pomp de Lux.

Karkin asu:
Mekko, Vila.
Jakku ja nahkaballeriinat, H&M.
Housut, Lindex (-70%).
Kaulakoru, Paloni (joululahja Eepiltä).

Eepin asu:
Pikkutakki, Dressman.
T-paita, Volcom.
Farkut, Nudie.
Nahkakengät, Zara.

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.