Kimaltavia synttärisuunnitelmia

Jos etsii edes jotain positiivista tästä kyllästyttävästä kipeänä makoilusta, niin se, että ehtii miettiä kaikkea ihan hömppää. Ja tutkia Pinterestiä tuntitolkulla.

Olenkin tällä viikolla pohtinut, millaiset jo lähestyvistä F:n sukulaissynttäreistä voisi rakentaa. Päädyin surffailun jälkeen siihen, että karkkitarjoilut ja kertakäyttömukit jätän lastenkutsuja varten. Niin ja koska F on piiiiiiitkällisten pohdintojen jälkeen valinnut lastenkutsujensa teemaksi Unicornin (vahvoja finalisteja olivat myös Shrek ja My Little Pony), voisi nämä aikuissynttärit olla sitten kulta-valko-hopeateemaiset, koska niitä sävyjä joulukoristeiden muodossa on jo muutenkin kotonamme.

Enää tarvitsisi miettiä, mitä se ”muu kuin karkki” on. Leivonko itse, tilaanko leipomosta vai tuunaanko puolivalmiita herkkuja? Niin ja pidänkö tavalliset kahvikutsut vaiko brunssihenkisen tarjoilun, joka tietysti sopisi siihen, että juhlat on tarkoitus järjestää aamupäivällä.

Vinkkejä (helpoista) koristeluista ja (semi-helpoista) leivonnaisista saa antaa! 

-Karoliina-

P.S. Tajusin muuten, että termi ”sukulaissynttärit” on taas osittain tätä extended family -muotoa. Mutta väliäkö hällä, onko suku biologinen vai itse hankittu! Pääasia, että kohta on tärkeitä ihmisiä koti täynnä. 

Kuvat: Pinterest

Kommentit

tinttiti (Ei varmistettu)

http://kermaruusu.vuodatus.net/lue/2010/01/suklainen-herkkupala

Tuo on superhelppo tehdä (ei tarvitse edes vatkaajaa). Mikä parasta, ihan älyttömän hyvää. Kaikki kenelle oon tarjonnu, on tykännyt. Oon tehnyt monesti myös gluteenittomana ihan vaan korvaamalla vehnäjauhot gluteenittomilla ja on onnistunut tosi hyvin.

Suosittelen!

Karoliina Pentikäinen

Kuulostaa ihanalle. Harmi, kun tuolta linkistä on hävinnyt kuva. 

iidis
Varpain jaloin

Meillä poikien synttäreillä suurin hitti on ollut Rocky Road -herkkupalat, joilla oon kuitannut sekä kakun että karkit samalla kertaa. Täytteet on synttärisankari saanut valita itse, ja päälle on tehty vielä raitoja toisen värisestä suklaasta ja ripoteltu tähtiströsseleitä. Maailman helpoin tehdä ja lapset rakastaa näitä. Saisit teemaan sopivia purtavia, kun teet herkkupalat valkosuklaaseen ja ripottelet pinnalle kimaltavia strösseleitä tai hopeakuulia.

Karoliina Pentikäinen

Mä rakastan Rocky Roadeja. Kiitos muistutuksesta ja koristeluvinkeistä!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.