Koko perheen leffasuosikit

Kaupallinen yhteistyö: C More

Minä olen ihminen, joka nauttii arjen pienistä iloista. Ilahdun joka päivä pöydällä olevista leikkokukista, hyvästä arkiruuasta, ohi mennen annetusta suukosta tai vaikkapa siitä, että kotiin tullessa pyykit onkin jo pesty.

On toki hirveästi asioita, joita haluaisin F:n oppivan maailmasta, mutta yksi ehdoton toiveeni olisi, että hänkin nauttisi koko elämänsä pienistä asioista. Yksinkertaisesta arjesta, kotoilusta ja siitä, että onnellisuuteen ei tarvitse aina kalleimpia leluja, huvipuistoja ja 3D-leffateattereita jättipopcornilla, vaan rentouttavan ja ikimuistoisen illan saa myös kotisohvalle kääriytyen rakkaiden kanssa. Ja niinpä viikonlopun, yleensä perjantain, leffailta onkin ollut jo vuosia meidän yhteinen iso pieni juttu. Silloin avataan läppäriltä jokin hyvä kokoperheen elokuva, rapistellaan karkkipusseja ja dippaillaan kasviksia.

Samalla, kun testasin viime kuussa C Moren viihdekirjastoa ja suoratoistopalvelua, kiinnostui myös F sivuston lastenelokuvatarjonnasta. Koska sen lisäksi, että C Moresta löytyy kattava valikoima romantiikan nälkään purevia Hollywood-elokuvia ja -sarjoja, on sivustolla kokonainen Juniori-kategoria, jonka ohjelmisto puree tähän meidän junioriin aivan täysillä.

Viikonloppujen leffavalikoima onkin nyt jo viikkoja napattu C Moren kautta. F:n katselulistalla ovat suomeksi puhutut Kätyrit, Kung Fu Panda 3 ja jo kertaalleen katsottu Alvin ja pikkuoravat reissussa. Itseäni taas Juniorin puolelta kiinnostaa eniten Pikku Prinssi -elokuva, sekä retrotunnelmia tuovat Mikko Mallikas, Maija Mehiläinen ja Astrid Lindgren -elokuvat.

Millaiset lastenelokuvat ja -sarjat purevat teillä myös aikuiskatsojiin? Entä kohtaako lasten ja aikuisten maut yhtään?

-Karoliina-

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.