Kolmistaan suosittelee: Proteiinisuihke

Mä olen ihan, ihan aina luullut, että en voi pitää hiuksia auki talvisin hiusten sähköisyyden vuoksi. 30 vuodessa on tullut testattua aika moni hoitoaine ja hiuslakka siinä toivossa, ettei hiuseni lentäisi ympäriinsä. Mikään ei ole auttanut. Paitsi tämä tuote: label.m Protein Spray.

Proteiinisuihke toimii yhtäaikaisesti hiusten kosteuttajana, lämpösuojana ja hoitoaineena. Mä suihkin sitä märkiin hiuksiin suihkun jälkeen ja itse asiassa joka välissä, kun tukka alkaa mennä hamppuisen tai sähköisen oloiseksi. Aivan loistava tuote: Tekee tehtävänsä, eli hiukset ovat koko ajan terveen, takuttoman ja sähköttömän näköiset, mutta tuote ei kuitenkaan latista tai "lähmää" hiuksia.

-Karoliina-

Kommentit

Jenna (Ei varmistettu)

Noi label.m:n tuotteet on aivan huippuja! Itse löysin merkin pari vuotta sitten ksmpaajani suosittelemana ja kaikki tuotteet, joita olen kokeillut ovat toimineet moitteettomasti. Hieman hintaviahan nuo ovat (etenkin opiskelijan kukkarolle), mutta maksavat riittoisuudellaan itsensä takaisin monin kerroin! :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

QHairista. Tuoteseloste löytyy merkin sivuilta.

(Ei varmistettu)

Mitä tuo sisältää?
Ja mistä noita saa?

Roosa (Ei varmistettu)

Hei muute yksi hyvä vinkki, millä saa vaatteista sähköisyyttä pois. Laita suihkepulloon ihan tilkka huuhteluainetta ja sitten loput vettä.. sellases suhtees et on tosi tosi laimeeta. sit suihkit niille vaatteille mitkä on sähkösiä! oon käyny vaatetusalan ja mun opettaja kerto sen hyvänä vinkkinä sähköistyville kankaille=) ja tuoksukin on hyvä! mut toi on varmaanki hyvä vaihtoehto sit just hiuksille :P

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Ihan loistavia. Ostin samalla myös label.m:n kaura-hunajasampoon ja hoitoaineen.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kiitti vinkistä!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.