Kotimainen äitienpäivälahja minun äidilleni!

Mun äidille äitienpäivälahjan hankkiminen on ollut aina siinä mielessä haastavaa, että melkein heti äitienpäivän jälkeen koittaa hänen syntymäpäivänsä. Kesän alkuun on siis osattava pähkäillä kaksi ylläriä.

Onneksi Kaino ehti tänä vuonna hätiin ennen kuin ehdin stressata lahjoista vielä ollenkaan. Sain nimittäin valita äidilleni Kainon mallistosta kampapuuvillaisen tuubihuivin!

Kainohan on vuonna 2010 perustettu köyliöläinen yritys, joka valmistaa tuotteensa alkusuunnittelusta lopputoteutukseen asti itse. Materiaaleina Kaino käyttää vain luonnonmateriaaleja, kuten villaa ja puuvilla, ja itse löysinkin merkin viime talvena, kun vilukissana etsin parhaita mahdollisia lämmikkeitä itselleni.

Pohdin kauan, minkä värin valitsisin äitini huiviin, ja oikeaa kesää odotellessa päädyin väriin helle. Toivotaan, että nimi on enne.

-Karoliina-

*huivi saatu blogin kautta

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

EliseV (Ei varmistettu)

Aika huikea lahjaidea äidille, jolta löytyy jo niin paljon kaikkea. Lämpöisellä paketilla ei voi mennä vikaan!
Aijotkos muuten tehdä postausta Kayla Itsinesin kuntokuurin tuloksista? Eikös 12 viikkoa tullut täyteen huhtikuun lopussa ;)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Samoin me ollaan usein tehty, eli yksi isompi lahja :) Sekin toimii!

LauraCaarina (Ei varmistettu) http://hiekkalaatikonreunalta.blogspot.fi

Voi kun kiva lahja! :) Mulla on samanlainen ongelma vuosittain, äidillä on synttärit toukokuun puolessa välissä eli aina enemmän tai vähemmän heti äitienpäivän perään. Joskus ostan arvokkaamman "yhteislahjan", mutta sekin tuntuu vähän kököltä...

Ja nyt kyllä hävettää myöntään, etten raumalaisena ole kuullutkaan tuosta firmasta! Mutta on kyllä kivan näköisiä tuotteita heillä. :)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Noh. Katopa tämän illan postaus ;)

Kommentoi