Kuinka kotikutoisesta voisi tulla glamour?

Olimme viikonlopun Hankasalmella koko sakki, ja sunnuntaina suuntasimme sitten kotiin. Eskon kanssa kaksin! F jäi nimittäin viettämään isovanhempien kanssa syyslomaa (joka alkaa siis meillä täällä etelässä vasta torstaina).

Ja onpa kyllä erikoiset kaksi vuorokautta takana.

Aikamoisen tauon jälkeen olemme voineet olla hetken ihan vain pariskuntana. Mahtavaa! Onkin ollut kyllä hauska huomata, että vaikka lapsiperhearjen syövereissä välillä pinna kiristyy ja jutut junnaavat joskus samoissa arkisissa urissa, heti kun suurin velvollisuus helpottaa hetkeksi harteilta, löytyy juteltavaa ja rentoutta ihan samalla tavalla kuin silloin joskus.

Sunnuntaina olimme Tanssii tähtien kanssa –kuvauksia seuraamassa ja eilinen ja tämä iltapäivä on viiletelty keskustassa. Kävimme kurkkaamassa parin ihanan vaateliikkeen tarjontaa (niistä myöhemmin) ja tietysti rauhassa syömässä.

On ollut aika erikoista olla kaksistaan. Tuntuu kuin aika lisääntyisi hurjasti, kun ei tarvitse koko ajan pohtia onko ruoka- , suihku- tai nukkumamenoaika käsillä (tai jo ylitetty). Niin ja aikamoista luksusta on ollut myös nukkua yöt aivan putkeen läpi, tai lakkailla jopa vähän kynsiä. Ollut melkeinpä sellainen hienosteleva olo.

Koska kyllä se vaan niin on, että äitinä tulee väkisinkin oltua arkinen. Tai ainakin minä en osaa olla kovinkaan glamour tässä elämäntilanteessa. En kyllä ehkä muutenkaan osaisi.

Olen jo varmasti vuosia sitten hyväksynyt sen, että minä olen sellainen tennarityttö, jonka kämpän kaunein elementti on pärekori ja jonka kaapista löytyy joku maailman noloin yöpuku pinkillä koirakuviolla.

Yleensä se ei haittaa edes minua. Mutta kun sunnuntaina tuli pitkästä aikaa laitettua korot jalkaan, ja mentyä tilaisuuteen, joka oli täynnä huoliteltuja ja tyylikkäitä ihmisiä, tuli tunne, että olisipa se ihanaa, jos astuessa omaan kotiin vastassa olisikin silkkiyöpuku ja kattokruunu.

Ehkä sitten kahdenkymmenen vuoden päästä, kun ei tarvitse pelätä, että kristallit helisevät alas jonkun keksiessä heittää koripalloa sisätiloissa…

Ja mitkä asiat sinulle edustavat arjen luksusta?

-Karoliina-

P.S. Se piti vielä sanoma, että voi ihana Tommi Evilä! I feel you: Vain muutamia hetkiä nukkuva vastasyntynyt! Taisi tulla ttk-lähtö juuri oikealle miehelle :)

Takki, JC // Haalari, H&M // Laukku, Monki // Korvikset, Uhana Design* // Kengät, Bianco
*saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Outi (Ei varmistettu) http://outislifee.blogspot.fi

Mulle arjen luxusta on siisti koti (varsinkin jos mun ei itse tarvitse siivota), yhteinen aika puolisoni kanssa ja myös erikseen kummankin lapsen kanssa. Innolla odotan jo kun päästään miehen kanssa kaksin elokuviin. Silloin heitän verkkarit nurkkaan ja laitan mekon päälle :D

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kuulostaa ihanalle!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Hei tiedätkö mitä? Mietin tapaamisen jälkeen, että näytit tutulle, ja sitten jostain Anna-Marian postauksesta bongasin sinut ja tajusin, että olet Shoelover :) Mä kyllä aina nimittäin pyrin kurkkailemaan teidän kommentoijien omat blogit, että tiedän, kenen kanssa juttelen :) Oli kiva nähdä!

kitten (Ei varmistettu)

Ihana kirjoitus, on jännällä tavalla outoa mutta ihanan rentouttavaa olla välillä puolison kanssa ihan vain kaksin

L (Ei varmistettu)

Arjen luksusta on, kun saa järjestettyä kaukosuhteessa viikonlopun, jolloin kummankaan ei tarvitse opiskella, olla töissä tai suunnata kukonlaulun aikaan jonnekin. Niinä aamuina on ihana lötköillä peiton alla se koirakuviolla (tai vaihtoehtoisesti pusukaloilla...) koristettu yökkäri päällä, juoda kahvia ja syödä pitkään aamiaista. Ja vain nauttia toisen seurasta. :) Vielä jos pistetään jokin kokkaus- tai sisustusohjelma kylkeen niin avot! Parasta!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

HM :) Ja mäkin rakastuin tähän!

iida (Ei varmistettu)

Hyvännäköinen asu! Mistä haalari on peräisin? Mikäli Se nyt haalari edes on :D

Ansku (Ei varmistettu) http://shoelover-lover.blogspot.fi/

Ajen luksus on minulle sitä, kun voin aikalailla käyttää aikani niin kuin tahdon, paitsi tietenkin työnantajan ajalla ;)

Ja hei, olipa jännä kun törmättiin jokin aika sitten Stockalla, meinasin ihan alkaa moikkaan ja jutskaan, kunnes tajusin ettethän sä mua tunne! Erikoinen fiilis. Olin Secret Wardrobe Anna-Marian kanssa liikkeellä silloin :)

Ansku (Ei varmistettu) http://shoelover-lover.blogspot.fi/

Hauska kuulla! Mä muuten teen samaa. Tulee vähän "henkilökohtaisempi" fiilis:)

Ehkä nähdään taas! Viikonloppuja :)

Kommentoi