Kun se syö ja nukkuu

Heissan,

yritin tehdä tässä postausta viime viikonlopun reissusta Hankasalmelle. Ja mitä huomasin? Neidistä ei ollut yhtä ainutta heilahtamatonta kuvaa ilman, että ruoka olisi ollut osallisena asiaan :) Ts. ainoastaan syödessääntyttäreni pysyi edes sen hetken paikoillaan, että sain napattua kuvan. Ruuattomissa kuvissa näkyi vain vilahtava jalka tai heilahtava mekon helma.

Bloggaajaäidillä on näemmä nykytilanteessa kaksi vaihtoehtoa: Täytyy ostaa kasapäin lahjontaruokaa vaatekuvia varten TAI kuvata esittelykuteet vaatepuulla.

Vai oletteko itse keksineet hyvän tavan kuvata lapsia? Mitenhän ammattikuvaajat tekevät? Urheiluasetus, ja sata kuvaa sekunnissa?

Kivaa lauantaita! Vietimme juuri Neiti-F:n ja naapurintytön kanssa vohvelibrunssia, ja illalla suuntaan toisen naapuriperheen mutsin kanssa leffaan. Lähi(ö)ajattelua lauantaille!

-Karkki-

Kuvat:

iPhone 3G

Neiti-F:n asut:

Kuvat 1&2: T-paita. Aarrekid (-70%)

Kuva 3: Pusakka, Makia (-50%)

Kuvat 4: Yöpuku, Polarn O Pyret (mummon ja papan tuliainen Stokiksesta)

Kuva 5: Paita, Liandlo (-50%)

Kuva 6: Mekko, Polarn O Pyret (-70%). Sukkikset, Lindex (-50%)

Kuva 7: Mekko, Polarn O Pyret (-70%)

 

Kommentit

ph00 (Ei varmistettu)

oi, mitä tarjouksia!!! itse en osaa etsiä millään ihania vaatteita tarjouksista :/ tuintuu että olen aina väärällä hetkellä :D :D

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Oikeastihan tarjousten kyttääminen kävisi työstä. Paljon voisi säästää, jos jaksaisi/viitsisi/ehtisi kytätä nettialeja ja ystiksiä!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.