Kuukauden kynnet - Graafiset syyskynnet

Tuli hirvittävä pakkomielle kynsiin, joissa valkoinen suora viiva keskellä kynttä. Ja juuri heti sen jälkeen, kun olin kertonut teille, että tällä kertaa haluan jotain TODELLA YKSINKERTAISTA, vaikka geelikynnet otankin.

Niin se lapsen mieli muuttuu! Mistä te bongaatte muuten parhaat kynsivinkit? Minä olen aivan koukussa Pinterestiin. Voisin etsiä sieltä tuntitolkulla erilaisia kynsikuvia. 

Ihanaa lauantaita! Hyppään aivan kohta Onnibussiin ja kohti Tamperetta ja Jämsää. Tänään juhlitaan 30-vuotiasta kaveria. I-ha-naa!!

-Karoliina-

*kynnet toteutettu yhteistyössä Felicitan kanssa 

Kommentit

P.P. (Ei varmistettu)

En ammenna mistään, kun en ole koskaan laittanut kynsiä. En ole yhtään kiinnostunut kynsistä enkä kiinnitä huomiota muiden kynsiin. Esteetikko kyllä olen, mutta kynteni saavat olla lyhyet, siistit ja lakattomat. Tai no, ehkä juhliin laitan joskus punaista. Kyntesi ovat kyllä aika hauskat. Sellaiset oikein pitkät ja laitetut kynnet ovat mielestäni rumia.

Karoliina Pentikäinen

Punainen on ihana klassikko!

Tsipu (Ei varmistettu)

Hei! Onko Sulla yhtään tatuointia? Jos on, niin olisi mielenkiintoista kuulla tarina kuvan taustalta.

Karoliina Pentikäinen

Kyllä on. Yksi. Olenkohan itse asiassa joskus siitä kirjoittanutkin? Hitsi kun en aina muista, mitä olen jo jorissut :) 

Tsipu (Ei varmistettu)

Juu mä yritin etsiskellä vanhoista postauksista, mutta ei osunut silmään eikä ollut tagia tatuointi, niin ajattelin, että jos se onkin niin henkilökohtainen kuva, ettet ole siitä halunnut kertoa. Mukavaa syksyä!

EricaK
EricaK

Ihan mahtavat kynnet!

Karoliina Pentikäinen

Kiitti :) 

Kommentoi