Kuusi tietokonenörtin parasta kaveria

Miten sählymaila, F:n bObles-mato*, Perskindol-geeli, kahvikuppi, Acerin läppäri* ja reunoistaan käpristynyt Pocket Shopin vihko liittyvät mun kirjaprojektiin? No niin, että ilman tätä timanttista kuusikkoa en pystyisi koko tekstiä edes tuottamaan.

Selkäjumi juuri ennen kirjoitusviikkoja sai mut muistamaan, ettei terveys ole aivan itsestään selvä asia. Ja koska edessäni oli puolitoista kuukautta enemmän koneen ääressä istumista kuin koskaan, päätin, ettei teksti jäisi ainakaan hartiajumin ja huonon työergonomian vuoksi kirjoittamatta.

Sählymailalla jumppaan hartioitani kirjoittamisen aikana ehkä kerran tunnissa, kahvia kuluu roppakaupalla aivojen virkistämiseen ja ilman harakanvarvasmuistiinpanojani en kyllä pysyisi yhtään kartalla, mitä olinkaan ajatellut missäkin vaiheessa kirjoittaa. Yritän myös pitää kirjoitusasentoni edes jotenkin asiallisena, joten siirryin sohvaläppäröinnistä pöydän ääreen. Aluksi tuo bOblesin Mato oli minulle liian matala, mutta kun korotin sitä lisäpalikalla, tuli siitä juuri sopivan korkuinen kirjoituspuuhiin. Hauskaa, kuinka F:n leikkikalusta tuli minulle elämäni paras työtuoli. Mutta sehän näissä bObleseissa se juju onkin: Muuntuvat moneen!

Iltaisin olen pyytänyt Eskoa hieromaan hartioihini Perskindol-geeliä. Tätä suositteli minulle apteekin henkilökunta, ja tuote on kyllä kehujen mittainen. Aika jytyä kamaa, joka saa lihakset rentoutumaan takuuvarmasti.

Onkos siellä ruudun takana muita koneella päivänsä viettäviä tyyppejä? Kuinka estätte selkä- ja hartiajumit?

-Karoliina-

P.S. Jos satut kulkemaan Pocket Shopin ohi, suosittelen kirjojen lisäksi kurkistamaan heidän oman vihkovalikoimansa. Mulla on ollut näitä heidän omia edullisia vihkoja nyt kolmas jo menossa, ja olen todella tyytyväinen laatuun.

P.P.S Muistakaa tulla tänään shoppailemaan meidän pöydästä Kattilahallin kirppikselle!

*saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Iina M. (Ei varmistettu) http://moumou.bellablogit.fi/

Hihitin PERSkindol-geelille.

t. Iina 28 vuotta :D

Ansku (Ei varmistettu)

Mulle ihan ehdoton selän kunnossapitoon on selätin! Mun selkä menee helposti jumiin ihan siinä määrin, että olen sairaalassa kipupiikillä ja lihasrelaksanttipiikillä. Kovat kipulääkkeet tekee minusta aina pökkelön, eikä sellaisena töissä voi olla.. Nykyisin selkä pysyy hyvänä jo kymmenen minuuttia päivässä kestävällä "pyörityksellä". Suosittelen lämpimästi!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Pitää oikeasti varmaan harkita kyseistä vempainta :)

Hebulba (Ei varmistettu)

Hyvä työasento, tauot, jumppa, geeli ja hieronta ovat kyllä jo hyvä satsaus jumien estämiseksi ja helpottamiseksi.

Heti tuli mieleen kinesioteippi. Mikäli iho kestää, niin sun tapauksessa teipeillä vois helpottaa jo olemassa olevia lihaskireyksiä lihasta rentouttavalla teippauksella.

Itse käytän foam rolleria lähinnä rintarangan liikkuvuuden ylläpitämiseen ja ihan perus lämpöpakkaus ja venyttelyt niska-hartiaseutuun.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Tuo foam roller on ollut ostolistalla jo pitkään. Pitäisi todella hankkia se!

(Ei varmistettu)

? mulla on kyllä toiminut. Omani ostin nettikaupasta taisi olla terveysmarket. Mutta näkyy moni apteekki myyvän selättimiä.

Noora:) (Ei varmistettu)

Itselläni on jumppakuminauha aina laukussa mukana ja jos vaan aikaa on, saatan käydä töissä salin trapetsilla roikkumassa hetken. Nyt tosin ilmeisesti uuden sängyn ja tyynyn + toimistotyön yhdistelmä on saanu mun hartiat niin jumiin, että oon käyny vähän tiheämpään tahtiin hierojalla. Normaalisti käyn suunnilleen kerran kuussa, se on ihanaa hemmottelua kiireen keskellä.

Sandra (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä! Täällä kirjoitetaan myöskin novelleja päivät pitkät, niin hartiathan on jumissa. Tuo geeli täytyy hommata.

Tsemppiä kirjoittamiseen!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Se selättimen mainos on ollut niin koominen, että mietin, voiko laite oikeasti toimia. Mistä olet omasi ostanut?

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

IINA!! Sama <3 Joka kerta! Vetoan siihen, että olen töissä yläkoulussa. Tämä huumoriskene on mun päivittäinen konteksti! T:Karoliina 30v.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Itse olen menossa tänään hierottavaksi. Ihanaa!!!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.