Läpystä vaihto, photo bomber ja muita hetkiä elämästä


Poola Katarynan vaateripustin ja Marimekon uusi lempimekkoni // Työmatkan aamutaivas //Kantikiertue 2014 -testailua // Esko ja trendisukat

KeepCupissa aamun vitamiinipommi // Kevyt iltapala // Lauantain sammakkopurilainen + ihana F // Lauantai-ilta ja tyttöjenillan eväät Sandrossa

Salapoliisi // Lauantai-iltana läpystä vaihto. Eli: Mutsi sisään, faija ulos // Pose // Sunnuntain Ikea-reissu. Mukaan tarttui tällä kertaa vain muutama kynttilä.

Tulan kantoreppu // Hoitomatka reppuillen // Saunavuoro // Tärkeimmät saunakamat (kylpylelujen ja mehun jälkeen)

Marimekon kalenterin vanha sivu uusiokäyttöön // Lenkki pitkästä, pitkästä aikaan. Jes mikä fiilis!        // Esko töissä // Aigle ja PO.P+Kavat -kaksikko

Piti ottaa kuva  lenkkeilijä-Eskosta. Kuvaan ilmestyi kuitenkin Photo Bomber // Alkava migreeni //Lempikahvilla omassa kodissa // Eskon lenkkimaisema

Kuten moni on varmasti huomannut, rakastan Instagramia. Liityin Instaan Mimmin ja Elsan "mitä ihmettä, etkö sä ole vielä siellä -kommenttien" jälkeen heinäkuun lopussa. Ja miten olinkaan voinut olla sieltä poissa?

Ensinnäkin. Mun mielestä Insta on kätevin ja nopein tapa seurata jonkin megapukeutujan tai hyvän sisustajan juttuja. Aina ei vain ehdi blogien puolelle lukemaan, joten Instasta näkee muutaman minuutin silmäyksellä kaikkea kaunista ja inspiroivaa.

Toisekseen. Mun mielestä se on oman blogin kannalta hirmuisen mukava tapa kommunikoida. Bellan sivuille postaan noin kerran päivässä, mutta Instaan varmasti sellaiset 3-8 kuvaa joka päivä.

Viime viikoina meidän Instagram-elämämme näytti näiden postaukseen kuvien kaltaiselle. Eskolla on oma Instagram-tili, minulla taas tämä Kolmistaan-tili. Klikkailkaapa tuonne, jos haluatte reaaliaikaista kuvamateriaalia tulevillekin viikoille.

Kerro, millaisia hetkiä toivot meidän Instagramiin kuvaavan? Entä tuleeko mieleen jokin life style-, muoti- tai sisustussivu Instagramissa, jonka seuraajaksi minun kannattaisi ryhtyä?

-Karoliina-

Kommentit

Riina (Ei varmistettu)

Ja horisen siis samaa tahtia illan Iholla-jakson kanssa, ei siis ns. mittään tekemistä tän postauksen kanssa.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Oi kiitos :) Ihana syksyä sullekin, Eij!

Riina (Ei varmistettu)

Siis mä en kestä näitä Eskon kasisalimuistoja!!!!!!! (ja Easter turnaus paitaa)

Lahti4eva

Eskobar (Ei varmistettu)

Kiiiitos nm

Eskobar (Ei varmistettu)

Kiitos nimetön!!! Kiva, että tykkäät...Kivaa syksyä!!

Esko (Ei varmistettu)

Kiva, jotta tykkäät...:) Lahti on just kova!!...

Eij (Ei varmistettu)

Teidän perhe on niiiin ihana piristysruiske Iholla-sarjassa! Mahtava positiivinen energia tarttuu teistä itseenikin ja olette niin suloisia joka nenu:) Mukavaa syksyn jatkoa!

juupelis (Ei varmistettu)

te ootte niin mahtava porukka että aina iholla jakson jälkeen on pakko tsekata blogi ja tirkistellä instagramia! ihanan lähelle pääsee televisionkin avulla.. kiitos että haitte sarjaan! <3 mahtavaa syksyn jatkoa mun lemppari tyypille, karkille!

Erika (Ei varmistettu)

Siis ihan MAHTAVA toi sammakkohamppari!

nimetön (Ei varmistettu)

Olette ihan mielettömän ihana ja aito perhe! Teitä katsellessa oon liikuttunu ja nauranu ääneen! Ihana että ootte mukana iholla sarjassa :)

Kommentoi