Lauantaiaamun biisit

Huomenta, murut!

-Karoliina-

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Iitu (Ei varmistettu)

Heippa! Täähän ei liity nyt videoihin millään tapaa, mutta.. Täällä ollaan järkkäämässä koti-ilta-treffejä ens perjantaille. Haluaisin yllättää miekkosen hakemalla sushia kotiin. Asutaan pitskussa ja tiedän, että munkkivuoren ostarilla on kai? hyvät sushit?? Mieheni siis on syönyt kahdesti sushia, itse en ikinä ennakkoluulojeni takia. Haluaisin siis yllättää ja hakea kotiin. Haluaisin vihdoin itsekkin maistaa. Mitä suosittelette tilaamaan/ottamaan mukaan? :) Mitkä teidän lemppareita..? Kiitos jo etukäteen! <3 Terkuin vakkarilukija :)

Esko (Ei varmistettu)

Iltoja Iitu!!
Munkkivuoren ostarilla sijaitsee kyllä kaikista paras Sushi-paikka: Sushi-San...Suosittelen ottamaan Large-Boxin ja vaihtamaan kaikki nigirit grillatuiksi lohiksi-> tämä meidän vakio. Grillilohet on niiiiiiin hyviä. Toki jos haluatte maistaa useita eri vaihtoehtoja kannattaa ottaa special...Jos perjantaina haette. Suosittelen soittamaan ja tilaamaan ajoissa. Voi olla välillä jopa kahden tunnin jonot! Oikein hyvää treffi-iltaa teille!!!! Nauttikaa!!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.