Löllö kimallekakku ja lättänät mokkapalat

Eilen jo kirjoittelinkin vähän F:n synttäreistä, mutta nyt jatkuu juttu. Nimittäin tarjoilujen osalta.

Tarjolla meillä juhlissa oli kultakaloja, suolatikkuja, pakastepitsoja, kurkkua, kukkakaalia, porkkanoita, siniseksi värjättyä dippikastiketta, mokkapaloja, Frozen-kakku ja Raikastamolta saatuja pillimehuja ja limppareita.

Koska olin päättänyt jo ajat sitten, että vedän mahdollisimman helppojen tarjoilujen kautta nämä kemut, päätin, että leivon itse vain mokkikset ja kakun.

Mutta, mutta. Vaikka leivottavaa oli vähän, ei homma silti mennyt aivan putkeen. Mokkiksista tuli litteät lätyt, koska jostain syystä laitoin jauhoja ihan liian vähän.  Ja kakun pinkki kerroskin tuli tehtyä kahteen kertaan, koska ensimmäisellä kerralla mansikkakerros ei hyytynyt riittävästi. Kahvinkeittokamatkin me unohdimme kotiin, mutta näyttipä tuo limu maistuvan aikuisille.

Myös osa tarjouluastioista unohtui kotiin, mutta keksinpä sitten hätäratkaisuksi pinota noita Plastexin ämpäreitä ja hiekkasihtejä päällekäin. Ou well, kaipa lastenkutsut menee näinkin! Vähän sinnepäin ja vinksin vonksin!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit

Hanna (Ei varmistettu)

Heippa! Teidän blogi on aivan mahtava! Juuri katsoin iholla -sarjan uusinnan, jossa oli juurikin syntymäpäivät meneillään teillä! :D

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Voi kiitos <3

Emi (Ei varmistettu)

Tosiaan aika lättänät mokkapalat :D mutta ajatushan on tärkein!

Esko (Ei varmistettu)

No, oli kyllä niiiiin hyviä vaikka lättänöitä olivatkin...:)

Esko (Ei varmistettu)

Todella kiva kuulla, että tykkäät...:) Taisi olla nuo kynttiläkeissisynttärit...

Lotta (Ei varmistettu)

ihanan näköset juhlat, mä katoin et oootepa panostanut kun tarjoiluastiatkin sopii noin hyvin teemaan, et ompas ihan idea;) IHANA blogi, tulee aina itsekkin hyvälle tuulelle kun seuraa teidän arkea<3

Kommentoi