Lomafiiliksissä

Heippa,

vähänks ollaan oltu lomalla :) Ja sen myös huomasitten varmaan postausbreikistäkin.

Onpa kuulkaas tehnyt hyvää! Perheilyä oikein isolla kädellä. Keski-Suomea, maaseutua, herkkuja, lököttelyä, ulkoulua, kaikkea-aivan-ihanan-superkivaa.

Huomenna me vietämme vuoden vaihtumista lapsiperhetyylillä. Kolme perhettä ahtautuu meidän lukaaliimme. Luvassa on hodareita, saunomista, ja kaikkea sitä, mitä 1-2 -vuotiaiden kanssa voi, saa ja pitääkin tämmöisenä juhlana tehdä.

Ihanaa uutta vuotta! En ole muuten eläissäni (jos siis muistan oikein) tehnyt perinteisiä lupauksia uudelle vuodelle. Nyt ajattelin. Ja niitä tulee muuten monta :)

Rok, rok... muistakee rakettilasit myös pienille! Tää lähtis nyt katsomaan sohvalle uutta Varesta. Pyysin Eepin hakemaan mulle R:ltä herkkuja, ja pussissa näytti olevan cokis, kolme suklaapatukkaa ja sipsipussi. Hyväksyn.

-Karkki-

Kuva:

EEpi, i-Phone 4

Neidin asu:

Haalari: TTH (outletistä)

Hattu: Minkkiä. Teetetty mummon vanhasta hatusta.

Kommentit

Tiina (Ei varmistettu)

Hienoa että on ollu mukavaa ja UVkin sujuu lapsellisissa merkeissä - parasta! :) Tavallaan hyvä että minkki on saanut jatkoaikaa käytössä, mutta ihan on turhaan henki siltä otettu sillon aikanaan. :/

Tiina (Ei varmistettu)

F on kuvassa hellyyttävä ja suloinen!

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

En itse ostaisi koskaan turkista uutena, mutta second handina asia on kuitenkin mielestäni vähän eri. Tosin, en tiedä, onko tämä tämmöistä kaksinaismoralistista touhua, koska käytänhän nahkakenkiä ja syön lihaakin...

Kiitos Tiina. Neiti-F on kyllä omastakin mielestäni joka päivä vaan huipumpi tyyppi. Tosin mielipiteeni on EHKÄ vähän puolueellinen ;)

Tiina (Ei varmistettu)

Kaksinaismoralisti olen itekki, no valintoja joutuu tekemään. Munki mielest oma poika on aivan mielettömän mahtava tyyppi! :) Niin se kuuluu ollakki!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.