Lukijailta Punavuoren Peikossa lastenvaatteiden ja OMO:n seurassa

  Uskokaa tai älkää, mutta pyykinpesu on mun intohimo. Tuntuu niin kivalle lajitella vaatteet värien mukaan, valita oikea pesuohjelma ja -aine, ripustaa puhdas pyykki ja viikata se kaappiin.

Saan kai kiksejä siitä, että homma hoituu niin, ettei vaatteet kulahda, venähdä tai vaihda väriä. Olen todellinen pyykkimummo! Ja pyykkimummoushan tukee myös hyvän mielen vaatekaappi -projektiakin.

Jos sinä olet myös vinksahtanut pyykkäämiseen, tai toisaalta inhoat sitä, ja kaipaat vinkkejä, ilmottaudu mukaan minun ja Riikan blogin lastenvaate- ja pyykinpesulukijailtaan! Ohjeet ja info tässä:

  • Mikä? Lukijailta, jossa kevään uutuuslastenvaatteita ja vinkkejä pyykinpesuun (OMO).
  • Missä? Punavuoren Peikossa (Uudenmaankatu 15, Helsinki)
  • Milloin? Tiistaina 17.3.2015 klo 18.30-20.00
  • Mitä muuta? OMO-asiantuntija, Riikan blogin Riikka, meikäläinen ja huippukokki Akseli Herlevin loihtimat pienet purtavat. Niin ja ihana lahjakassi kaikille osallistuneille!
  • Saako lapset ottaa mukaan? Tietysti! Heillekin on luvassa kivaa puuhailtavaa.
  • Miten pääset mukaan? Ilmoita itsesi (ja lapsesi) osoitteeseen karoliina.kolmistaan@gmail.com . Mukaan mahtuu 8 ensimmäistä mutsia.

Ja hei: Jos et pääse mukaan, mutta sinua mietityttää jokin pyykinpesuun liittyvä asia, laita tähän kommenttikenttään kysymyksesi. Me selvittelemme pyykkimysteerit sitten tiistaina teille!

Tervetuloa immeiset :)

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Hanna-Mari (Ei varmistettu)

Hei! Olen pitkään seurannut blogiasi ja pidän siitä aivan älyttömästi! Minunkin suuri intohimoni on pyykinpesu. Niin hullulta kuin se kuullostaakin :) Omon pesuaineet ovat minulle vieraita, sillä perheessä kaksi atoopikkoa ja pyykin on oltava tuoksutonta. Onko Omolla saatavana hajusteetonta pyykinpesunestettä? Ihanaa viikonloppua!

Stää (Ei varmistettu)

Jaan intohimosi pyykkäämiseen. Onneksi lapsiperheessä tätä pääsee toteuttamaan sydämensä kyllyydestä ;). Jo lapsena uitin antaumuksella nukenvaatteita sadevesitynnyreissä. Lopputulos ei vain ollut kovin fiini. Tulevaisuuden kodissa kunnon kodinhoitotila takaisi vielä paremmat mahdollisuudet lajitella ja levittää pyykit.

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Meillä oli ennen kodinhoitohuone, ja se oli kyllä mahtava. Onneksi nykyisin on hyvä taloyhtiön pyykkitupa!

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Mäpä kysyn asiaa Omolta :)!

OMO asiantuntija (Ei varmistettu)

Hei Hanna-Mari!

OMO:n laajasta tuotevalikoimasta löytyy myös hajusteettomia pyykinpesuaineita. Hajusteettomat tuotteet ovat OMOn Sensitive kategoriassa, josta löytyy pyykinpesujauhetta, -nestettä, ja tiivistettyjä nesteitä myös tunnettu pikkujätti nimellä. Mainitsitte että perheestänne löytyy atoopikkoja ja siksi haluankin muistuttaa huuhteluaineen eduista tekstiilien hoidossa. Huuhteluaine pehmentää tekstiiliä ja tekee siitä ihoystävällisemmän. Comfortin tuotevalikoimista
löytyy hajusteeton Sensitive versio herkille tarpeille!

Hyviä pyykkihetkiä toivottaa OMO!

NooraF (Ei varmistettu)

Olisipas ollut hyvä tulla mukaan lukijailtaan, koska lapseni tykkää leikkiä noilla OMO:n pesupalloilla! Onko teidän talossa ilmainen pesutupa, vai maksetaanko koneiden käytöstä erikseen? Meillä on tällä hetkellä ilmainen ja ihana, vaikka melko harvoin tuleekin käytettyä.

Pesetkö pyykkisi vahingossa väärin? | BELLA-BLOGIT (Ei varmistettu) http://bellablogit.fi/2015/04/02/pesetko-pyykkisi-vahingossa-vaarin/

[…] kerroin pari viikkoa sitten, rakastan pyykinpesua. Se on kotitöiden ehdoton ykkönen. Siksi olin enemmän kuin tyytyväinen, kun Punavuoren Peikon, […]

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.