Mainio SS16, Drop 1 SNEAK PEEK!

No onhan näitä taas jo vähän kaivattukin. Esimakua Mainion kevät/kesämallistosta. Ihanaa, että tuttu musta-valkoteema jatkuu (ja yhdistyy samalla vanhoihin Mainioihin), mutta keväistä raikkautta on saatu aikaan ihanalla keltaisella, sekä tuolla värikkäällä kuosilla, josta tulee mieleen 80-luvun telkkareiden se värikäs ruutu, joka aina lähetysten välissä. Vai oliko se silloin, kun lähetyksessä oli jokin häiriä? Tiedätteko, mistä puhun nyt?

Mainion malliston Drop 1 tulee myyntiin 1.3.2016.

-Karoliina-

Kommentit

Veera (Ei varmistettu)

Virityskuva. (Käyhän katsomassa "Eilen tein"-blogista, mitä virityskuvan inspiroimana on saatu aikaan).

Mutta oikein hyviltä näyttävät myös nämä!
Kiva, kun vanhoja kuoseja on ehosteltu mukaan. Meillä kun Mainiot kiertävät kolmella lapsella, on vanhoja kuoseja toki vielä käytössä. Näitä kun ei pesemällä kulumaan saa! (Ei edes nyppyyntymään)

Hannakatrik (Ei varmistettu)

Tykkään kyllä tuosta musta-valkoisesta printistä! Mutta minua kiinnostaisi myös mitkä/mistä nuo ihanat kengät naismallin jalassa oikein ovat?!

Malla (Ei varmistettu)

Viime syksyn mallisto ei kolahtanut juurikaan, mutta tämä kevään mallisto vaikuttaa ihan mahtavalta, raikkaalta ja iloiselta!! Aikuisten vaatteista en tosin juuri välitä, mutta lastenvaatteita kotiutuu meille varmaan useampikin. No en onneksi löydä tuosta lempparikuosistani yhteyttä virityskuvaan! Jäisi siinä tapauksessa hankkimatta :D

hippula (Ei varmistettu)

Mulla tuli kyllä kans virityskuva samantien mieleen :P Osa Mainion kuoseista on ihan jees, mutta ei ne kyllä mitään suuria tunteita herätä. Osa väriyhdistelmistä taas on ihan järkkyrumia, ei istu mun silmään yhtään. Ja mietin usein et jos moisia värisekamelskoja myisi Tokmanni tai joku vastaava, ei kukaan taitaisi ostaa

Kommentoi