Mainion Drop 2: Liinavaatteita, tonttulakkeja ja apinoita

Oi voi! Kyllä se vaan on juurikin mun makuun, että nykyisin monista (vaate)mallistoista ilmestyy kauden aikana useampi minimallisto. Jotenkin on helpompi keskittyä yksittäisiin tuotteisiin, kun niitä ei kerralla tule liikaa. Pienissä erissä, oikeaa kauneutta, tiputellen.

10. lokakuuta ilmestyvä Mainion Drop 2 tuo mukanaan lisää villiä eläinmenoa. Mm. punaiset eläinkuosit, tonttulakit(!), kodin tekstiilit (joista lisää myöhemmin) ja apinapaidat.

Mitäs tykkäätte? Kumpi sytyttää enemmän: Drop 1 vai Drop 2?

-Karoliina-

*kuvat:Mainio

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Sonja K. (Ei varmistettu)

Molemmat tosi kivoja, mutta Drop1 enemmän mun makuun! Johtuu osin ehkä siitä etten pidä mitenkään erityisen paljon punaisesta väristä! ;) Tonttulakki tosin oli super kiva!

katri (Ei varmistettu)

Tässä tulee vaan vihaiseksi!! Niin ihania noi naisten vaatteet ja sit kiusataan sillä, että niistä ei ole kuin kaksi eri kokoa! Olen kokoa xs ja toi s/m on ihan superteltta. Muilla kotimaisilla merkeillä (esim. Papu, Gugguu ja Vimma) viedään ensimmäisenä käsistä juuri pienet koot. En siis mitenkään ymmärrä, että miksi Mainio ei niitä halua tarjota lainkaan. :( Niin ja kysymykseesi vastaan, että drop 2 on kivempi.

(Ei varmistettu)

Hei, koska noi tulee?
En löytänyt vielä myynnistä

Kommentoi